У Луцьку на хабарі затримали полковника поліції

11 Липня 2018, 21:35
Затримали полковника поліції 14788
Затримали полковника поліції

У Луцьку на отриманні хабара затримали посадовця внутрішньої безпеки поліції – 38-річного полковника поліції, в.о. начальника Волинського управління внутрішньої безпеки поліції.

Про це йдеться на сторінці департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України у Facebook.

Відомо, що працівники центрального апарату департаменту внутрішньої безпеки НПУ викрили та затримали в.о. начальника Волинського управління внутрішньої безпеки поліції. Головного борця з корупцією у лавах обласної поліції викрили його колеги у вимаганні та отриманні хабара за непритягнення до відповідальності працівника поліції.

Читайте також: На вулиці Львівській правоохоронці затримали невідомих осіб

Посадовець забажав отримати 3 тисячі доларів США «винагороди»
Посадовець забажав отримати 3 тисячі доларів США «винагороди»

Затримали полковника його колеги-співробітники
Затримали полковника його колеги-співробітники

За інформацією правоохоронців, наприкінці 2017 року, під час проведення підсумкових нарад, керівництво департаменту внутрішньої безпеки НПУ наголосило про незадовільну роботу Волинського підрозділу служби. А невдовзі працівники центрального апарату ДВБ НПУ отримали оперативну інформацію про причетність очільника вищезазначеного обласного управління до корупційної діяльності.

38-річний полковник поліції, основне завдання якого захищати працівників поліції від злочинних посягань та боротися з «перевертнями в погонах», пишуть у дописі, сам вдався до хабарництва. За непритягнення співробітника обласної поліції до кримінальної відповідальності посадовець забажав отримати 3 тисячі доларів США «винагороди».

У Луцьку на отриманні хабара затримали посадовця внутрішньої безпеки поліції
У Луцьку на отриманні хабара затримали посадовця внутрішньої безпеки поліції

За зібраними матеріалами ДВБ НПУ детективи Головного слідчого управління НПУ розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 КК України.

В.о. начальника Волинського УДВБ НПУ затримали в порядку ст. 208 КПК України за підтримки процесуального керівництва ГПУ бійці відділу швидкого реагування ДВБ НПУ відразу після одержання ним хабара. Найближчим часом поліцейському оголосять підозру та оберуть міру запобіжного заходу.

«Працівник департаменту внутрішньої безпеки НПУ має бути взірцем для всіх поліцейських, а у разі протиправних дій – нести відповідальність за всією суворістю закону, без жодних виключень», – підкреслив начальник ДВБ НПУ, генерал поліції третього рангу Євген Коваль.

1
Хабар в автіці
Хабар в автіці

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
29 Липня 2018, 02:31
розстріляти
03 Серпня 2018, 12:04
Його підставив та спровокував Ляшук Сергій Васильович 1984 р. н з Горохівського району, знаний майстер Цих справ!Який тісно співпрацює з УЗЕ та ВБ СБУ . І постійно заробляє на провокаціях гроші. Стережіця цього вилупка.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром