Луцький двір: жителі в районі Дубнівської бояться руху автівок під під’їздами

06 Травня 2016, 11:01
2411

Під час ремонту дорожнього покриття у прибудинковій території на вулиці Архітектора Метельницького, 2а зробили додатковий проїзд для автомобілів, що дало можливість об’їжджати будинок з обох боків.

Мешканці розповідають, що нову дорогу у дворі зробили зовсім недавно. Раніше з одного боку будинку був лише газон та пішохідна доріжка до сусіднього двору. Нині ж на цьому місці, ремонтуючи дорожнє покриття, зробили ще один заїзд для автомобілів.

«Ми дуже вдячні, що у дворі поклали новий асфальт. Ходити стало добре, зручно. Але для чого вони зробили заїзд для машин ще з одного боку? Виходиш з під’їзду і відразу дорога. Автомобілі туди-сюди їздять. А як дитина вискочить?» – скаржиться місцева жителька.

Окрім цієї проблеми, мешканці більше на свій двір не нарікають. Кажуть, і двірник гарно прибирає, і сміття вивозять вчасно.

Не так давно біля уже старуватих конструкцій на дитячому майданчику поставили зовсім новенькі від фонду «Новий Луцьк». Хто і для чого це зробив, опитані мешканці будинку не знали. Але висловлювали підозри, що, мабуть, таким чином їх готують до переходу в ОСББ.

Якщо і є у дворі лавки чи інші конструкції, які знаходяться не у дуже гарному стані, то мешканці винуватять в цьому лише недобросовісних сусідів, які так ставляться до свого майна.

Старші жителі як таких проблем у дворі, окрім масового руху автомобілів, теж не бачать. Мовляв, дерев вистачає, тихо, спокійно і дітям зручно в садочок ходити, до якого від будинку рукою подати.

1

2

1


1

1

1

1

1

1

2

2

 

Читайте також: Луцький двір: жителі на Ковельській чекають, коли в калюжі заведуться в’юни

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
06 Травня 2016, 15:09
Т о МАЖОР з впливовими звьязками проклав дорогу до свого будинку щоб йому було коротше заїзджати.
06 Травня 2016, 16:06
А що самі мешканці для двору зробили! Поламали те що було і жаліються! А журналістам нічого більше писати , дурдом дешевий а не публікація!
07 Травня 2016, 00:55
Живу в цих дворах. Авто іздять не більше ніж було до ремонту, тротуарів предостатньо. Мешканка певно з тих кому завжди щось заважає жити.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром