Волинська обласна лікарня знову отримала нове обладнання

10 Липня 2018, 17:55
Нове обладнання 3009
Нове обладнання

Обладнання лікарня отримала від Світового банку, в рамках субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області».

Устаткування постачає фірма «ФЛАУЕР», бо саме вона виграла торги за двома лотами. Про це йдеться на сторінці «Зниження рівня захворюваності  на хвороби системи кровообігу- Волинська ОДА» у Facebook.

Відтак, Волинська обласна клінічна лікарня отримала 20 електродів для проведення радіочастотної катетерної абляції серця, 45 діагностичних електродів для проведення електрофізіологічних досліджень серця та одну установку для проведення інвазивного ЕФДС. 

Країна-виробник – США. 

Установить та надасть необхідні  консультації організація, сертифікована виробником. Окрім того, для працівників, які користуватимуться обладнанням, проведуть уроки з експлуатації.

Ця ж фірма закупила устаткування за другим лотом:  три ресинхронізаційні штучні водії ритму серця (CRT-P), чотири кардіовертери-дефібрилятори (ICD), тридцять електрокардіостимуляторів однокамерних, вісімдесять електрокардіостимуляторів двокамерних, дев'ять зовнішніх тимчасових кардіостимуляторів, шістдесят один електрод для зовнішнього тимчасового кардіостимулятора.

Вартість кожного контракту становить понад 200 тисяч доларів.

Нагадаємо, нещодавно у луцькі лікарні закупили обладнання, яке дозволить безкоштовно робити якісні аналізи

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром