Радикали в міській раді: Миколо Ярославовичу, потріть спинку!

29 Липня 2015, 15:10
5352

У Луцькій міській раді представники Радикальної партії провели акцію з обливання водою.

Вони вимагали увімкнути гарячу воду в оселях лучан.

Однак багато хто сприйняв це як політичний піар-хід перед майбутніми місцевими виборами. 

" Миколо Ярославовичу, йдіть сюди! Потріть мені спинку!" - звертався активіст  Ілля Токаренко до міського голови, роздягнувшись у міській раді та публічно приймаючи "водні процедури". 

Йому також допомагала жінка, яка час від часу повтрювала "Піпл хаває".

"Ми хочемо нормально митися, а ви хіба ні? Включіть нам гарячу воду, - зверталися активісти до заступника міського голови Тараса Яковлева, який дав добро охоронцям, щоб ті пропустили ляшківців.

- Я теж хочу.  І приймаю душ, як і ви. Я живу на ГПЗ. Сьогодні нагрів води і помився, - відповів Яковлев.

Після обливання водою активісти хотіли завітати і в зал засідань міської ради, де триває сесія, однак їх не пропустили. Заступник луцького мера намагався пояснити, що відключення гарячої води пов`язане з численними боргами лучан.

 
Коментарі
29 Липня 2015, 18:17
Що за дибілізм твориться, цирк на дроті!!!! Заплати борги і буде тобі гаряча вода. Це стосується всіх жителів Луцька. А то виходить платити не хочуть, а воду гарячу їм подавай.
29 Липня 2015, 19:17
Ірино, чиї борги мені ще заплатити, шоб отримати гарячу воду?<br/>Методи може і не найдієвіші, але як попередження перед наступним мордобоєм — норм
29 Липня 2015, 19:22
А як на рахунок тих, хто справноплатить,
29 Липня 2015, 19:49
Ірина так давайте дальше підемо хтось не заплатив за проїзд відмінимо громадський транспорт, або борг за електроенергію виключити усьому місту, не заплатив штраф у гаї - перекрити усі дороги ... як вам така пропозиція
29 Липня 2015, 20:05
То шо може хай Романюк з своєї кишені борг за ціле місто заплатить. Просто не розумію до чого тут міська рада, ніхто не хоче працювати безоплатно чи собі у збиток. Так само і Водоканал.Так, Ірина сама розумна, і чого не платити штрафи даі чи за світло - за все платити потрібно, тому що це твій обов*язок,отримав послугу - оплати будь ласка. Якби побільше було таких відповідальних і свідомих громадян, то й проблеми б не існувало з водою.
29 Липня 2015, 20:13
І якшо вже й бити морби - то тим, хто не платить комунальні, бо через них все місто страждає, але явно не меру міста.
29 Липня 2015, 20:26
Проблема не у свідомості громадян, а у свідомості влади. У нас здається уже демократія, а методи совкові. Не заплатило 30 відсотків., а страдає 100від.. Питання: У чому винні 70від.? Тай такими діями влада тільки підштовхує до не сплати. Потрібен механізм стягнення боргів, бо людина яка не платила за воду упевнена що покарають не її особисто, а усіх - колективна відповідальності завжди менш дієва, а ніж особиста.<br/>А ще як завжди є підозри, що це все не спроста робиться, адже виграє з цього саме волиньгаз адже населення гріє воду на плитах і за газ тариф на людину збільшують. І якщо у вас немає лічильника на газ, то всеодно, що у вас стоїть бойлер ... ви оплачуєте чиюсь гарячу воду.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром