На пішохідних доріжках не буде реклами

10 Липня 2018, 03:11
Реклама біля дороги 2226 Джерело: ОГО
Реклама біля дороги

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України  оновило державні норми, тим самим заборонивши встановлювати на пішохідних зонах тимчасові споруди і будь які конструкції, в тому числі і рекламні. 

Газетні  та цигаркові кіоски, магазини на зупинках, рекламні щити, дорожні огорожі та опори, павільйони, намети, приямки від люків і дощоприймачі – вже з 1-го вересня, згідно  новим будівельним нормам, всьому переліченому на пішохідній зоні зась. Про це повідомляє Sfera-TV Lutsk.

Першими на сполох забили підприємці та продавці. Мовляв прийняття нових норм позбавляє міста чималих надходжень до бюджетів а людей можливості  у виборі та комфортності купівлі товару.

Чи потрібні МАФи та рекламні щити на тротуарах думки у лучан різняться. Здебільшого людям байдуже, мовляв є – добре, немає – теж не погано.

Керівник Асоціації «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов каже, поки що взаємодія з місцевою владою, хоч і з певними труднощами однак складається. Тож всі сподівання на те, каже представник підприємців, що це не призведе до чергового удару по малому та середньому бізнесу, який на сьогодні й без того ледь тримається на плаву.  

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром