Яка роль тата в сім'ї: обговорили за круглим столом в Луцьку

10 Липня 2018, 01:46
Тато і син 2684
Тато і син

У Луцьку обговорили роль тата у вихованні дитини.

За круглим столом виконуючий обов’язки директора громадської організації  «Міжнародний Центр Батьківства» Сергій Цвєтков зазначив, що гарний особняк, фірмові іграшки чи модний дитячий одяг – все це, нажаль, не є головним завданням батька у вихованні дитини. Про це повідомляє Sfera-TV Lutsk.

Впродовж 15-ти років громадська організація гуртує чоловіків по всій Україні аби ті стали свідомими та змінили підходи та бачення своєї ролі в сім’ї. Сьогодні досвідом діляться з Луцьком.

Найбільшою метою громадської організації є запровадження Дня батька на державному рівні. Окрім того, каже Сергій Цвєтков, потрібно якомога частіше організовувати різного роду тренінги та зустрічі  чоловіків та їх дітей,  які б могли ділитися досвідом та на прикладі показувати наскільки важлива роль батьківства у житті дитини.

Олексій Середюк має двох доньок. Чоловік, один з тих батьків, хто вже обізнаний як правильно виховувати свої чада. Тож сьогодні прийшов закликати й інших чоловіків до такого діалогу та практики.

Організатори заходу впевнені, що кожен свідомий батько  повинен переоцінити власне ставлення до своїх дітей і почати планувати день так, аби більше часу проводити саме зі своїми чадами. Адже саме від виховання залежить як в подальшому складеться доля вашої дитини. 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром