Лучан запрошують на зустріч із заступником Міністра молоді та спорту

11 Липня 2018, 19:20
Заступник Міністра Олександр Ярема 3926
Заступник Міністра Олександр Ярема

До обласного центру Волині завітає ще один високопосадовець з Києва, аби зустрітися з представниками молоді Луцька.

Про подію повідомили на Facebook-сторінці департаменту сім'ї, молоді та спорту міськради.

У четвер, 12 липня, об 11:00, у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку, біля входу на іподром, зберуться молоді лучани, які бажають зустрітися із заступником Міністра молоді та спорту Олександром Яремою. 

Чиновник, за задумом організаторів, – ГО «Молодіжна платформа» та «молодіжного» департаменту Луцькради – має обговорити з членами Молодіжної ради та представниками молодіжних організацій питання розвитку в місті молодіжного центру, який має стати осередком практичної роботи з луцькою молоддю.

Під час зустрічі заступник міністра, представники влади міста та молоді лучани мають визначити основні напрямки роботи центру, який планують створити, а також розпланувати його максимально функціональний і корисний простір.

Усіх бажаючих запрошують прийти на громадську зустріч «Резиденція молодіжних ідей: планування майбутнього Луцького молодіжного центру». Для того, аби долучитись до молодіжної політики міста, потрібно зареєструватись та заповнити коротку анкету за посиланням. Деталі можна взнати, зателефонувавши за номерами: (0332) 777 925, 099 63 84 633 (Шкльода Катерина).

Нагадаємо, у п'ятницю, 6 липня, до Луцька завітав віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, а у неділю, 8 липня, обласний центр Волині відвідав Президент Польщі Анджей Дуда, аби взяти участь у поминальному богослужінні за усіма жертвами людської ненависті у часи другої світової війни та трагічних подій на Волині 1943 року.

Запрошують усіх бажаючих
Запрошують усіх бажаючих

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром