Луцький митець працює з молотком і кличе на виставку

28 Липня 2015, 15:05
4295

Художник Володимир Іваницький облаштовує зал "Галереї мистецтв", що на вулиці Лесі Українки, 24, і запрошує на відкриття виставки о 16:00.

Громадський журналіст Район. Луцьк Андрій Куцик поспілкувався із митцем на час підготовки заходу.

Художник не звертався до керівництва закладу за допомогою - має драбину, інструменти і полотна, а ще переконаний, що не варто цуратися фізичної роботи.

Створити картину - це одне. Потрібно вміти її правильно презентувати, - художник Володимир Іваницький

Молодий чоловік пильно придивляється до всього зробленого і час від часу змінює позиції картин. На його думку, сприйняття експозиції має бути цілісним, тому розташування полотен має чільне значення.

Володимир Іваницький працює з живописом, але неохочий вкладати зміст своєї творчості у жанри та загально визнані канони.

У мистецтві часто були конфлікти форми і змісту. Я ставлюся до цього простіше. Завжди хотів, щоб мої картини ніби промовляли, щоб кожен присутній міг розгледіти і сприйняти щось суттєве саме для себе на той момент. Тому коли кажуть про певні техніки й інші штуки, я не церемонюсь і кажу, що займаюся малярством, - Іваницький

До слова, назва виставки "Малярство", але автор вважає, що не варто прив'язуватись до конкретного найменування - хай кожен відвідувач сам для себе вигадає назву, яка, на його погляд, найбільш вдала.

Володимир Іваницький справляє враження привітного лучанина, котрий з нетерпінням чекає гостей сьогодні о 16:00 на відкритті експозиції.

 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром