Лучани незадоволені поведінкою водіїв маршруток

27 Червня 2018, 05:00
Луцька маршрутка 2141 Джерело: Волинські Новини
Луцька маршрутка

 

Лучани скаржаться на поведінку водіїв маршруток.

Люди кажуть, що водії маршруток не виходять на рейси вранці, ввечері та у вихідні дні. А ще – порушують правила дорожнього руху та хамлять пасажирам.

Сорок таких скарг надійшло до міськради лише за минулий тиждень. Про це повідомляє 12 канал.

Також лучанам недовподоби великі інтервали між рейсами та недотримання графіків руху. Однак, найбільше нарікають на поведінку водіїв. Начебто вони грубо поводяться з пасажирами, порушують правила дорожнього руху, відмовляються їхати до кінцевої зупинки на КРЗ та возити учнів за дві гривні влітку.

Хоча, згідно з рішенням міського виконавчого комітету, проїзд для дітей коштує дві гривні у період навчання та три гривні - влітку. Однак - тільки за наявності учнівського квитка. На думку скаржників - проблема перевізників й у тому, що маршрутки брудні, обшарпані та не обладнані навігаторами. Збільшення кількості скарг чиновники пов"язують із здорожчанням проїзду. Наприкінці травня ціна зросла на 25% (з чотирьох до п"яти гривень). Від так, містяни хочуть бачити покращення перевезення.

Читайте також: Їхні хороми – два м'які крісла під мостом: де живуть луцькі безхатьки

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
27 Червня 2018, 20:19
Не пишіть нісенітниці.Відповідно до рішення Луцької міської ради проїзд дітей влітку коштує 2 грн.Попередній проект рішення передбачав 3 грн влітку, але цей проект не підтримали депутати, отож прийняли рішення про вартість 2 грн для учнів та студентів від 6 до 18 років за наявності учнівського або ж студентського. Читайте рішення на офіційному сайті Луцької міської ради.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром