40-й район: заклали капсулу під будівництво нового житлового комплексу

23 Квітня 2016, 14:30
4266

На розі Конякіна-Гордіюк ЗАТ «Луцький домобудівельний комбінат» (ЛДБК) розпочинає будівництво чотирьох багатоповерхівок і передасть 10 квартир учасникам бойових дій та сім’ям загиблих в АТО.

Ключі від перших двох квартир вручили уже в суботу, 23 квітня, під час урочистого закладання капсули під будівництво житлового кварталу.

На дійство завітали голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, міський голова Микола Романюк, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, учасники антитерористичної операції на сході та члени сімей загиблих бійців у зоні проведення АТО.

Володимир Гунчик зауважив, що ті кроки, які нині спільними зусиллями вдалося напрацювати, знімуть напругу у суспільстві. Адже на ділянці не постане розважальний центр чи ресторани, а збудують квартири, серед яких виділяють житло для сімей військовослужбовців.

«Ініціатива, яку впроваджують сьогодні представники бізнесу – яскраве підтвердженням того, що головним є не гроші, а увага і піклування про сім’ї загиблих. Полеглі воїни завжди повинні бути в нашій пам’яті. Те, що сьогодні робить Руслан Вайман – це наша дань подвигу бійців» – зазначив голова ОДА.

Директор ЛДБК Руслан Вайман розповів, що головне для комбінату – це співпраця з організацією ветеранів АТО, з бійцями та сім’ями родин загиблих.

«Ми перед вами у постійному боргу і намагаємося його хоч якось компенсувати. Тому сьогодні віддамо сертифікати і ключі від перших двох квартир. І хай це буде тим кроком, який будівельники можуть зробити», – звернувся до присутніх Вайман.

Розпочали церемонію закладання капсули на нове будівництво з молитви. Після чого митрополит Михаїл зачитав текст про початок будівництва, який лишили в капсулі як пам’ятку для нащадків.

Після завершення обряду закладання капсули, матері загиблого Романа Лучика Тамарі Решетар та брату загиблого Олега Вишневського Олександру вручили ключі від двох квартир у новобудові на вулиці Д. Іващенка. Цього ж дня відбулося освячення нових квартир.

Нагадаємо, після довготривалого конфлікту між забудовником та частиною жителів 40-го мікрорайону, нарешті вдалося підписати меморандум про партнерство та співпрацю.


1

1

1







Коментарі
24 Квітня 2016, 00:22
<p>Піз***ц</p>
24 Квітня 2016, 00:47
Два роки назад Вілкула в жопу цілував ,і плакати Януковича вішав біля кожного будівництва, а тепер патріот!!!
24 Квітня 2016, 01:16
Ви що подуріли???!!! Пацани своє життя віддали за мир на Україні, і зокрема за вас, а вам і тут не вгодиш!!!!! Я так розумію з дивана краще на війну дивитись!!!??? Руслан Олексійович молодець!!!
24 Квітня 2016, 01:20
Купила квартиру на Федорова 4 б, якісь просто ужасна,штукатурка пісок ,сантехніку всю переробляти прийшлось , звукоізоляція відсутня, забудовник а хапуга та шахрай. Ціну не фіксують навіть при повному розрахунку, переплатили 70 тис. грн., пояснення на курс долара вказали.
24 Квітня 2016, 01:23
Кинув подачьку!! Купити землю, дорожче)))) або різницю хтось в карман поклав.
24 Квітня 2016, 02:03
<p>Ці під***си не десять квартир мають виділяти, а цілі будинки !!!! Жопи свої прикрили, с***кі!!!!!</p>
24 Квітня 2016, 02:08
хаааа!! лохоторон в дії, землю виділили, символічно квартирами розрахувались!!!!!! ще й меценатами себе виставили!!!!!!
24 Квітня 2016, 14:36
Всегда найдется погань черноротая которая может тут своим поганым языком мести и грязь лить на людей!!!!!!А сама копейки не дала для пацанов и их семьям!!!!СВОЛОТА
24 Квітня 2016, 17:58
Йому люди там не давали будуватись, і лише при цій умові дозволили. Так би ,він "хер" що виділив!!! хто знає ту контору, той розуміє про що я!!! і побажанння для "Просто", іди лічи свій "ПРОСТОТІТ""
24 Квітня 2016, 21:42
Я Вам так скажу, що це зараз пообіцяли АТОшникам квартири - потім може бути дуля з маком, скажуть нема рентабельності
25 Квітня 2016, 00:30
Яким боком на даній церемонії в уніформі " псевдогромадський діяч " Рупчев та його друг Гегер! Це спроба очолити організацію АТО чи дирибан з Вайном! Знову надурять АТОшників! А в цих діячах того не забрати! Шановні АТОшники! Гоніть тих самозванців подальше!
25 Квітня 2016, 12:16
Один піар. Порахуйте: ціна землі в даному районі $ + сума коштів від продажі квартир в 4х девятиповерхівках $ = вигода Вілкула з Романюком. <br/>Ціна 10 квартир $ +відсутність зеленоі зони = вигода людей.<br/>Щей на цей піар люд повівся.<br/>Вілкул і Романюк молодці знову наі*али людей. Це наша влада.
25 Квітня 2016, 18:27
Що це за сайт? Де цензура?
25 Квітня 2016, 18:43
Оксана, а що краще, щоб негативні коментарі витирали? Це по-вашому буде нормально?
Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром