Розкрили тендерні пропозиції на реконструкцію приміщень під амбулаторії на Волині

23 Червня 2018, 12:36
У Луцьку відбулося розкриття тендерних пропозицій на реконструкцію та капітальний ремонт 10-ти приміщень під амбулаторії 3510
У Луцьку відбулося розкриття тендерних пропозицій на реконструкцію та капітальний ремонт 10-ти приміщень під амбулаторії

У Волинській обласній державній адміністрації відбулося розкриття тендерних пропозицій на реконструкцію та капітальний ремонт 10-ти приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.

Заступник начальника планово-технічного відділу управління капітального будівництва Волинської ОДА Станіслав Наумчик 21 червня розпочав процедуру розкриття тендерних пропозицій.

Розкривали запечатані конверти по черзі надходження. Жодних зауважень щодо проведення процедури розкриття тендерів та цілісності конвертів у присутніх не було.

Виявили бажання реконструювати приміщення під амбулаторії 5 фірм. Зокрема, ТОВ «Комерційно-виробнича фірма «МАТЕК ЛТД» (Київ), ТОВ «Укрмонтажбуд-4» (Київ), ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» (Луцьк), ПП «Форест-Україна» (Луцьк) і ТОВ «Вінницька будівельна компанія» (Вінниця).

Представники цих підприємств були присутні на заході.

Обговорення під час розкриття тендерних пропозицій
Обговорення під час розкриття тендерних пропозицій

На заході також був присутній головний спеціаліст сектору взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання та виявлення корупції апарату Волинської обласної державної адміністрації Олександр Кондрацький.

Він спостерігав за тим, як відбувається процес розкриття тендерних пропозицій.

Обговорення під час розкриття тендерних пропозицій
Обговорення під час розкриття тендерних пропозицій

Після оцінки пропозицій незабаром оголосять, хто буде виконувати роботи з реконструкції, що відбудеться в рамках реалізації субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області»

Мая ГОЛУБ

Читайте також: У луцьку лікарню закупили нове обладнання

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024