Луцька «Волинь»: плюс троє новачків та готовність до першого спарингу

22 Червня 2018, 18:34
Спортивний директор «Волині» Валентин Кошельник та новачок команди Іван Цюпа 3901 Джерело: ФК «Волинь»
Спортивний директор «Волині» Валентин Кошельник та новачок команди Іван Цюпа

Лави команди поповнили нові гравці, а стадіон «Авангард» під час контрольного матчу прийматиме команду Прем’єр-ліги на чолі з зірковим італійським тренером.

У четвер, 21 червня, офіційний сайт «Волині» повідомив про підписання контракту із ще одним гравцем, який минулого сезону грав у елітному дивізіоні української футбольної першості. Ним став Іван Цюпа – 25-річний захисник, останнім клубом якого була «Зірка» з Кропивницького. Минулого сезону він був основним гравцем своєї команди та провів 26 поєдинків у рамках Прем’єр-ліги, під час яких встиг відзначитися двома голами.

Ще двох новачків луцького клубу можна назвати роботою на перспективу: 20-річні Ігор Карпенко та Назар Стасишин приєдналися до «Волині» на правах оренди, а належать рідному клубу головного тренера «Хрестоносців» Андрія Тлумака – львівським «Карпатам». Останній з них, до слова, минулого сезону навіть встиг дебютувати у елітному дивізіоні українського футболу.

Читайте також: До луцької «Волині» приєднався перший літній новачок

Уже в суботу, 23 червня, «Волинь» проведе й першу товариську гру. Суперниками стануть переможці Першої ліги минулого сезону з київського «Арсенала». Новоспечених учасників Прем’єр-ліги, якщо вірити футбольним ЗМІ, повинен очолити зірковий у минулому італійський футболіст Фабріціо Раванеллі, відомий виступами за італійські «Ювентус» та «Лаціо», французький «Марсель» та збірну Італії. Щоправда, офіційного підтвердження щодо призначення на офіційному сайті київського клубу ще немає.

Читайте також: Луцька «Волинь» розпочала підготовку до нового сезону

Матч відбудеться на стадіоні «Авангард» та розпочнеться о 16:00. Разом з тим, «Волинь» через офіційний сайт активно запрошує уболівальників та представників медіа на стадіон, тож лучани зможуть на власні очі побачити, у яких кондиціях після виходу з відпустки знаходяться їх улюбленці.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024