Про згвалтування у 6 і сексуальну залежність у 13: зізнання голівудського актора у Луцьку

21 Червня 2018, 16:02
4491 Джерело: volyn24

Голлівудський актор Уінн Томпсон у Луцьку розповів, як перестав бути гомосексуалістом.

Про це стало відомо у четвер, 21 червня, під час його зустрічі із представниками волинських ЗМІ, пише Волинь24.

Він розповів, що народився у християнській люблячій сім’ї. Однак між малим Томасом та батьком завжди була дистанція. Тато ніколи не бавився з сином, а тому він не отримав належної уваги від батька, був «голодним любов’ю». 

«Коли мені було шість років, група хлопців зґвалтували мене на вулиці. Тоді про це ніхто не дізнався, тому що я не міг пояснити і сказати про це. Я просто сказав, що ці діти вкрали мою іграшки, але насправді вони вкрали мою дитячу невинність, чоловічність, дитячу читоту. Але я не міг збагнути цього», - розповів чоловік. 

Пізніше, коли йому було 11, до нього домагалася 25-літня жінка. За словами американського актора, вона весь час проводила з ним, ніби готувала до інтиму.

«Я не розумів, що відбувалося, бо був ще малим. І тоді був секс, але ніхто про це не говорив, бо в той час ніхто не думав, що до дитини може бути проявлене таке насилля. Мама, коли дізналася, була розбита, плакала. Але як християнин, мій тато встав на коліна, і почав просити пробачення в Бога. Все, що він хотів зробити – це помолитися. Пізніше я зрозумів, що він був розбитий, бо його хлопчика сексуально домоглися. Він не знав, що мені сказати. В той момент я відірвався від свого батька. Мій тато не від’єднався від мене – це зробив я. Якби він поговорив, вислухав мене, взяв мене на руки і просто любив мене і сказав, що це не моя провина….», - розповів Уінн Камерон Томпсон.

За словами американського актора, у 13 років він зайнявся сексом із незнайомцем. 

«Це було у парку. Поблизу туалету мене зустрів чоловік. І з якихось обставин я дозволив зробити йому те, що він хотів. По якісь причині мені було дуже важливо отримати увагу від чоловіка. Я не так отримав задоволення від сексу, як від уваги, дотиків. І я знав, що це тому, що я не отримую увагу від свого тата. В мене не було такого, щоб він бавився зі мною. Я був голодний на любов. Якщо батьки не забезпечують емоційні потреби дитини, діти будуть голодними», - розповів чоловік.

Він каже, що після цього зв’язку він став сексуально залежним. 

«Я став канібалом, який хотів їсти інших людей. Я не знав, що роблю невірно, бо нікого не було поруч, аби поділитися, порадитися», - пояснює колишній гомосексуал. 

Після цього Уінн Камерон Томпсон захотів стати зіркою, адже був переконаний, що тоді люди почнуть приймати його.

«Я поїхав в Голівуд. Мене прийняли, але почалися наркотики, алкоголь і стало набагато більше сексу. Потім в свої 13, 16 і 19 років мене саджали у тюрму. Сидів за наркотики і надмірну сексуальну залежність», - каже він.

Після того, як Томпсон відсидів у в’язниці, у його батьків виникла ідея познайомити свого сина з дівчиною з церкви Джулією. Вони вважали, що вона зможе допомогти йому стати на вірний шлях: відмовитися від алкоголю, наркотиків та бажання займатися сексом із чоловіками. 

«Ці зміни не відбулися. Але коли я вийшов із в’язниці, ми закохалися одне в одного і попросив її стати моєю дружиною. Все йшло добре, але насправді я не розібрався із болем, який походив із дитинства через насильство, домагання та віддаленість від батька. Тоді я образився на Бога, бо він не робив того, чого я просив, принаймні не так швидко, як мені хотілося», - каже чоловік.

Весілля так і не відбулося, і Томпсон повернувся до старого способу життя, і навіть мав коханця. У 1980-их роках він став ведучим ранкового шоу на телебаченні. Коханий хлопець покинув його.

«Я був самотній. Тоді я сказав Богу, що готовий зцілитися. В неділю я пішов до церкви, де відчув себе в безпеці. Сталося чудо – тепер я не гомосексуал, мене не ваблять чоловіки. Я більше не є сексуально залежний, не вживаю наркотиків та алкоголю», - розповів чоловік. 

Пізніше він одружився з тією Джулією. На той час він жив у південній Америці, а вона у Каліфорнії. 

«Я написав їй в інтернеті, аби попросити пробачення за весь той біль, який причинив. Ні, я не бив її, просто я залишив на серці Джулії рани. Ми довгий час спілкувалися по скайпу, а потім одружилися. Весілля було у горах, без пафосу і шику, бо грошей тоді у нас не було. Я кохаю свою дружину», - каже Томпсон.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024