Що думають лучани про червневу зливу

19 Червня 2018, 06:00
8279

У Луцьку сильна злива затопила дороги, будинки, повалила дерева. Лучани поділились враженнями від негоди.

Про це інформує Твій Портал.

Нагадаємо, 18 червня у Луцьку пройшла сильна гроза, у результаті якої багато вулиць опинилося у воді.

«До таких «сюрпризів» погоди ми вже готові. Щороку стається щось подібне. Хоч раз на сезон, а от такий дощ затоплює район Гостинця. Я вже схожі «колапси» сприймаю стримано. Як тільки побачила, який дощ випав, зрозуміла що до Квіткового ринку не доїду. Тому спокійно вийшла на зупинці «Храм Всіх Святих землі Волинської» та пішла понад домами,там вище ніж біля РАЦСу, навіть не намочивши ноги дійшла додому», – сказала Наталія, яка проживає на Соборності.

«Через безлад не переймаємося! День-два і повалені дерева приберуть. Одного шкода – град та вітер побив плодові дерева у дворах. Вже наступного тижня могли б вишні зривати, а так, он воно все на асфальті валяється», – заявив Володимир.

«Сьогоднішня злива – це ще нічого! От пам’ятаю декілька років тому, дощ був настільки сильним, що не те що район РАЦСу затопило, вода до Там-Таму дійшла. То тоді всі продавці з прилеглих до зупинки магазинчиків товар викручували» – згадала Марія.

«Слава Богу, що дощ багато біди не наробив! Такий стрес Луцьку лише в користь! От подивіться, скільки людей на вулиці повиходило, діти в калюжах бігають, а якби не злива, так би і сиділи, втупившись у свої комп’ютери», – сказала Марина.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram

Коментарі
19 Червня 2018, 11:26
Локальний потоп - суд Божий.
19 Червня 2018, 12:48
Ви з глобальним плутаєте
19 Червня 2018, 13:15
Глобального більше не буде, так обіцяв Господь і дав завіт вічний між Богом і всякою душою - РАЙдугу...
23 Червня 2018, 22:27
Які всі коментар позитивні, як на замовлення. А хто мені ремонт машини затопленої компенсує? Машина знищена, страшні збитки. Це в голові не вкладається, як таке може статись і ніхто ні за що не відповідає.
24 Червня 2018, 01:10
"Бог говорит с человеком шёпотом любви, а если он не услышан, то голосом совести; если человек не слышит и голоса совести - то Бог обращается через рупор страданий".
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром