Скільки коштуватиме навчання на факультеті філології та журналістики в Луцьку

29 Червня 2018, 09:35
Факультет філології та журналістики 10389
Факультет філології та журналістики

На факультеті філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки повідомили, скільки потрібно буде платити за навчання денної та заочної форми вступникам 2018 року.

Про це в групі факультету на Facebook написав декан Юрій Громик.

Як повідомив Юрій Громик, аби здобути ступінь бакалавра (денна форма) на основі атестата про повну середню освіту за спеціальністю «Філологія (Українська мова та література)» потрібно буде платити в семестр  8 тисяч 980 гривень; за спеціальністю «Середня освіта (Українська мова і література)» – теж 8 тисяч 980 гривень. На спеціальності «Філологія (Мова та література (польська). Переклад)» студентвм потрібно буде сплачувати 9 тисяч 750 гривень в семестр.

Студенти спеціальності «Середня освіта (Польська мова)» платититимуть 9 тисяч 750 гривень. Аби навчатися за спеціальностями «Журналістика (Журналістика і соціальні комунікації)» та «Журналістика (Видавнича справа та редагування)», студенти сплачуватимуть у семестр 9 тисяч 750 гривень.

Якщо ж абітурієнти хочуть здобути ступінь бакалавра на основі диплома молодшого спеціаліста (навчання за скороченим терміном) за спеціальністю «Середня освіта (Українська мова і література)» потрібно буде сплачувати в семестр 8 тисяч 980 гривень (денна форма), а 6 тисяч 935 гривень, якщо заочна форма навчання. На спеціальності «Середня освіта (Польська мова)» – теж 6 тисяч 935 гривень за заочну форму навчання на факультеті філології та журналістики.

А якщо здобути ступінь магістра на основі диплома бакалавра, спеціаліста або магістра за спеціальністю «Філологія (Українська мова та література)» потрібно буде платити в семестр 10 тисяч 950 гривень на денній та заочній формах навчання. На спеціальності «Філологія (Фольклористика)» на денній формі навчання – 10 тисяч 950 гривень в семестр.

Також на спеціальностях «Середня освіта (Українська мова і література)» і «Філологія (Мова та література (польська). Переклад)» потрібно буде платити 10 тисяч 950 гривень на денній і заочній формі навчання. На спеціальності «Журналістика (Журналістика і соціальні комунікації)» студенти сплачуватимуть 10 тисяч 950 гривень за денну форму навчання.  

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
29 Червня 2018, 15:02
Найбільше державних місць цього року саме на факультет філології та журналістики. Отже, про платну форму навчання говорити треба в другу чергу
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром