Теремнівська: «Мерседес» з іноземними номерами протаранив будинок

16 Квітня 2016, 17:39
2059

П'яний водій не впорався з керуванням та в’їхав у частину будинка, де саме спали люди.

У ніч з 15 на 16 квітня, близько 2:30, патрульним поліцейським надійшов виклик на вулицю Теремнівську про те, що в будинок в’їхав автомобіль – пише Волинське Агентство Розслідувань.

Мешканки будинку у розпачі – під час зіткнення мати з дочкою та малолітньої онукою перебували у домі, щоправда, в іншій частині будинку. Ніхто не постраждав.

На місці події під уламками дому виявили номери автомобіля на іноземної реєстрації. Також знайшли частини бампера вишневого кольору. За кілька хвилин самооборонівці виявили порожню автівку на вулиці Вересневій.

Вишневий «Мерседес» зазнав значних ушкоджень. Водій втік, з багажника звисав светр – очевидно порушник поспіхом збирався. Патрульні поліцейські спільно із самооборонівцями «прочесали» прилеглий район, проте нікого не виявили. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Уже вранці патрульним надійшов виклик про викрадення машини – також з вулиці Теремнівської. Чоловік стверджував, що він відпочивав з друзями, а його авто тим часом викрали - повідомляють патрульні у «Facebook».
Поліцейські  почали розмовляти із заявником і наголосили, щоб він подумав та зізнався у скоєному. Було зрозуміло, що він говорить неправду або щось приховує.

У результаті чоловік зізнався, що спочатку відпочивав з друзями, далі вони вирішили проїхатись по вулиці Теремнівській. Перебували у стані алкогольного

На чоловіка склали протокол за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна), ст. 122-4 (залишення місця ДТП), постанову за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик поліції) КУпАП.
Деталі пригоди з’ясовує слідство.
Очевидно, що правопорушника чекатиме більш серйозне покарання. Адже він, щоб зняти з себе вину, зателефонував у поліцію та повідомив неправдиву інформацію про викрадення його авто. У процесі спілкування з патрульними все ж признався у скоєному.




Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром