Луцька «Волинь» розпочала підготовку до нового сезону

15 Червня 2018, 12:27
На першому тренуванні наші футболісти займалися біговою роботою 3095 Джерело: ФК «Волинь»
На першому тренуванні наші футболісти займалися біговою роботою

Знайомство з головним тренером, підписання нового гравця, перше та одразу виснажливе тренування та іменинник у складі – наша футбольна команда повернулася з відпустки дуже насиченим днем.

14 червня футболістам «Волині» нарешті представили нового головного тренера Андрія Тлумака, якого призначили на посаду на початку літа. Разом з тим, офіційний сайт клубу  повідомив про підписання нового гравця. Другим літнім новачком «Хрестоносців» став 26-річний захисник Євген Неплях – вихованець «Дніпра», який пограв за «Севастополь», грецький «Платаніас», львівські «Карпати», рівненський «Верес» та «Маріуполь». Минулого сезону за «Маріуполь» провів 17 матчів у Прем’єр-лізі та ще три  - у національному Кубку.

Читайте також: До луцької «Волині» приєднався перший літній новачок

Спортивний директор клубу Валентин Кошельник та новачок команди - Євген Неплях
Спортивний директор клубу Валентин Кошельник та новачок команди - Євген Неплях

 

Не обійшовся останній четвер і без святкового наповнення. Свій 23-й день народження святкував голкіпер Олександр Воробей. Нагадаємо, що він став одним із зимових новачків «Волині», однак так через травму, яку отримав на другому тренувальному зборі, так і не зіграв у жодному офіційному поєдинку весни.

У перший день після відпустки команду добряче «поганяли» на базі у Дачному. Новий тренерський штаб дав хлопцям бігові навантаження, а потім футболісти інтенсивно попрацювали з м’ячем та зіграли «двосторонку». З 15 червня у них розпочинається перший тренувальний збір, де команда буде займатися двічі на день та зіграє два спаринги – 23 червня проти київського «Арсенала» та 30 червня – проти польської «Сандеції». З 1 липня і протягом двох тижнів команда перебуватиме на другому тренувальному зборі в Ужгороді. Новий сезон у Першій лізі попередньо розпочнеться 21 липня.

Головний тренер «Волині» Андрій Тлумак та тренери «Волині» - Андрій Сапуга, Павло Котовенко, Кирило Богатир
Головний тренер «Волині» Андрій Тлумак та тренери «Волині» - Андрій Сапуга, Павло Котовенко, Кирило Богатир

Перше тренування футболісти завершили «двосторонкою»
Перше тренування футболісти завершили «двосторонкою»

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром