ДПЗ: біля дитсадка «Радість» посадили вишневий сад

15 Квітня 2016, 20:02
2131

Біля дошкільного навчального закладу № 22  журналісти з малюками і їхніми батьками висадили два десятки вишень.

Редакція газети «Сім’я і дім» влаштувала екологічну акцію «Вишений сад».

 

«Наша газета уже двадцятий рік поспіль популяризує сімейні цінності. Тому ми не випадково вибрали для акції дитячий садок, адже малюки – то чистий лист, що закладеш у їхні душі, те й вони візьмуть у доросле життя. Дітям дуже сподобалося разом з батьками робити спільну добру справу. Чимало з них вперше в житті посадили дерево», – розповідає головна редакторка газети Наталка Пахайчук.

Співорганізатор заходу і голова фонду розвитку дитсадка «Радість» Дмитро Авраменко розповів, що діти були задоволенні посодкою дерев не менше за дорослих. 

«Було дуже чуйно, коли дітки з кожної групи підходили до власного деревця, розказували віршики про вишні та яблуні і всі гуртом кликали сонце і родючий дощик», – поділився враженнями Дмитро Авраменко. 































 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром