У Луцьку відбудеться наймасштабніша авто-мото-спортивна подія

14 Червня 2018, 14:30
Чемпіонат з дрег-рейсингу 5020
Чемпіонат з дрег-рейсингу

У Луцьку пройде Чемпіонат України з мото-дрегрейсингу.

Подія відбудеться 24 червня на військовому аеродромі. Організовує захід Вінницька федерація дрег-рейсингу та дріфту та Андрій Гальчинський у співпраці з командуванням Повітряних сил України і Луцькою міською радою. Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Свої навички лучанам демонструватимуть 50 пілотів на спеціальному потужному та швидкісному транспорті. Такі автомобілі називаються дрегстерами. Вони мають здатність розганятися на величезну швидкість менше  ніж за секунду.   Окрім цього, глядачів очікує дріфт- та стантрайдинг-шоу.

Автомобілі
Автомобілі

Заїзди
Заїзди

 

Організатори змагань створять для відвідувачів комфортну атмосферу та забезпечать усіма зручностями. Спеціально для події на аеродромі побудують трибуни на 300 місць, 20-метрову сцену та парк сервісу для пілотів. Не забули і про безпеку, тому побудують майже двокілометрову загорожу із 150 бетонних блоків. На дійстві обіцяють ще й смачну кухню.

До слова, дрег-рейсинг – це  заїзд на 402 метри, де головне – якнайшвидше проїхати дистанцію та показати найкращий час. Існують і парні заїди, де треба перемогти суперника. У змаганнях беруть участь спеціально підготовлені автомобілі – дрегрейсери. На 402 метрах ці машини розганяються до 530 кілометрів за годину.


1
Як замовити квиток
Як замовити квиток

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024