Малоомелянівський масив: куди віддати дитину на навчання

15 Квітня 2016, 09:01
4671

Рішенням виконавчого комітету за кожним садком та школою закріпили певну кількість вулиць міста. Така класифікація має сприяти рівномірному розподілу дітей та зменшити навантаження на загальноосвітні навчальні заклади.

Район.Луцьк продовжує рубрику «Освіта на районі», де ми розповідаємо та показуємо, у який садочок і школу можна віддати дитину на навчання, залежно від місця проживання.

Малоомелянівський масив має на своїй території всього три дошкільних навчальних заклади та одну школу.

ДНЗ № 12 «ЗОРЕНЯТКО» (вулиця Каштанова, 4):

На навчання до садочка можуть йти діти , які проживають по вулицях Березова, Вербова, Волинська, Володимирська (№ 1 - № 87), Гастелло, Гірна, Грабова, Каштанова, Квітова, Курська, Наталії Ужвій, Партизанська, Петра Болбочана, Революційна, Тополева, Челюскіна, Шпитальна, а також парна сторона Львівської.

ДНЗ № 14 «КОЛОСОК» (вулиця Баранова, 63а):

До цього дитсадка можуть йти діти з вулиць Грінченка, Донцова, Івана Богуна, Левітана, Малоомелянівська, Мечникова, Філатова, парної сторони Баранова та Степової і непарної Львівської. А також з провулків Баранова, Донцова, 2-й Малоомелянівський, 2-й Степовий, 4-й Малоомелянівський, 4-й Степовий, 6-й Малоомелянівський та 8-й Малоомелянівський.

ДНЗ № 39 «КАЗКА» (вулиця Маковського, 2а):

До дитсадка належать вулиці Гончарівка, Лисенка, Маковського, Олени Кульчицької, Павлова, Смирнова, Трутовського та непарна сторона вулиці Баранова та Степової. А також провулки 1-й Малоомелянівський, 1-й Степовий, 1-й Трутовського, 2-й Трутовського, 3-й Малоомелянівський, 3-й Степовий, 3-й Трутовського, 5-й Малоомелянівський, 7-й Малоомелянівський.

ШКОЛИ РАЙОНУ:

Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2

До школи можуть вступати діти,  котрі проживають на вулицях: Айвазовського, Балтійська, Баранова, Березова, Берестова, Боткіна, Ватутіна, Вербова, Вільхова, Вільямса, Вітковського, Волинська, Володимирська, Гастелло, Гірна, Глінки, Гончарівка, Горіхова, Городецька, Грабова, Грінченка, Дмитра Донцова, Дубова, Західна, Зелена, Івана Богуна, Каштанова, Квітова, Петра Болбочана, Садова, Холодноярська, Красовського, Курська, Левітана, Лермонтова (від вул. Вільямса до вул. Степової), Липова, Лисенка, Львівська, Маковського, Малинова, Малоомелянівська, Матросова, Менделєєва, Мечнікова, Мінська, Наталії Ужвій, Нахімова, Нестерова, Олени Кульчицької, Павлова, Партизанська, Патона, Педагогічна, Пирогова, Попова, Потебні (№ 2 - № 26), Путінцева, Революційна, Рєпіна, Сєченова, Смирнова, Соснова, Старосільська, Степова, Тарасова, Тополева, Трутовського, Тургенєва, Фабрична, Філатова, Степана Кривенького, Челюскіна, Шишкіна, Шпитальна, Яблунева, Ярослава Стецька, Ясенова.

А також з провулків Баранова, Дмитра Донцова, Садовий, Красовського, Львівський, Малоомелянівський 1-8, Степові 1-4 та Трутовського 1-3.

Варто зазначити, що до початкових класів діти з вулиць Лермонтова, Львівської (від вул. Потебні до кінця) та Потебні (від вул. Львівської до кінця) можуть ходити у гімназію № 14.  Проте для зарахування до 5 класу необхідно буде скласти вступні іспити. Якщо рівень знань не відповідатиме вимогам гімназії, вони перейдуть на навчання до ЗОШ № 2.

Читайте також: ДПЗ: куди віддати дитину на навчання.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
15 Квітня 2016, 20:37
Дуже цікава інформація, дякую. Було би добре, якби ви написали про ДНЗ #40 на вул. Липинського, діти з яких вулиць мають беззаперечне право туди вступати. Ми проживаємо навпроти даного садочка, але потрапити туди у нас немає можливості, бо у списку стіііільки народу звідкилясь узялось, що беруть сумніви, чи справді в даному районі такий бебі-бум... І що робити в такій ситуації? Куди звертатись?...
15 Квітня 2016, 20:59
До мікрорайону ДНЗ №40 входять вулиці: Агатангела Кримського, Дмитра Іващенка, Карпенка-Карого, Липинського , Олеся Гончара та Сухомлинського.<br/>Детальніше про мікрорайони шкіл та садочків 55-го району читайте трохи згодом у матеріалі Район.Луцьк
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром