Куди піти з дітьми на вихідних 9–10 червня

10 Червня 2018, 08:10
Куди піти з дітьми на вихідних 2988
Куди піти з дітьми на вихідних

Прийшли вихідні – прийшов час відпочити і насититися приємними емоціями. 

Журналісти Район.Луцьк підготували для вас підбірку заходів, які можна відвідати з сім'єю, друзями та дітворою. Отож, не марнуйте час, а вирушайте в кіно, на виставу, чи на фестиваль. 

СУБОТА, 9 ЧЕРВНЯ – НЕДІЛЯ, 10 ЧЕРВНЯ

КОМЕДІЯ «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ПЕС»

Перед нами досить незвичайний детектив Макс. Чим же він такий унікальний? Та тим, що він ротвейлер, який говорить. Узагалі не вміє мовчати, ні на хвилину не закриває свою пащу. У цього пса-мачо разом із його напарником-людиною є важлива місія – розслідувати викрадення рідкісних тварин. Для цього Макс під прикриттям стане учасником престижної виставки собак у Лас-Вегасі. Максу доведеться багато перетерпіти заради цього конкурсу краси. Але задля порятунку інших тварин від продажу потрібно йти на все. Та й у пса є підтримка у вигляді декількох друзів. Макс виведе негідників на чисту воду.

Час і місце: 10:30 (СУБОТА), 10:10 (НЕДІЛЯ) 14:30, 18:10 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 10:35, 18:10 – кінотеатр MULTIPLEX, Проспект Президента Грушевського, 2.

СУБОТА, 9 ЧЕРВНЯ

ФЕСТИВАЛЬ «КНЯЗІВСЬКИЙ БЕНКЕТ»       

Лучан і гостей міста вже втретє запрошують на «Князівський бенкет».

Це дійство в місті перенесе присутніх в історичну епоху Середньовіччя Древнього Лучеська. Основною ідеєю фестивалю є з’їзд європейських монархів 1429 року, коли до Луцька для дипломатичних переговорів прибули королі, монархи, імператори та інші поважні гості з усієї Європи. Після проведення цього заходу наше місто було нанесене на усі європейські карти!

Гості фесту матимуть змогу хоча б на день поринути у середньовіччя, тобто зможуть ознайомитися з життям міщан, лицарськими боями, кухнею, традиціями та ін.

Організатори роблять усе для того, щоб історичний захід був цікавим і пізнавальним для усіх. Окрім того, обіцяють незабутні враження та приємні емоції.

Урочиста хода розпочнеться о 15:00 з Театрального майдану. А тоді триватиме фест на Замковій площі. Вхід гарантують – буде вільний.

Фестиваль у Луцьку
Фестиваль у Луцьку

СУБОТА, 9 ЧЕРВНЯ – НЕДІЛЯ, 10 ЧЕРВНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ЗАЧАРОВАНИЙ ПРИНЦ»

Про прекрасного принца мріє кожна, що вже говорити про прегарних. Незвичайний дар юнак отримав ще при народженні: дівчата готові на все заради його посмішки, але плата за це - праведний гнів чоловіків. Такий стан справ не може тривати вічно, а дар от-от обернеться прокляттям. І тепер у зачарованого принца всього три дні, щоб врятувати Королівство від самого себе.

Час і місце: 12:40 (3D), 16:20 (3D) – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского; 1. 10:25, 11:50 (3D), 17:30 – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2.

НЕДІЛЯ, 10 ЧЕРВНЯ

ВИСТАВА ДЛЯ ДІТЕЙ «БДЖІЛКА»

У Волинському академічному обласному театрі ляльок покажуть дитячу виставу «БДЖІЛКА». Вартість квитка – 20 гривень. Вистава триватиме годину 15 хвилин – це з антрактом. Вистава для дітей з чотирьох років.

Це зворушлива історія про пригоди юного графа Жоржа і його названої сестри Бджілки. Як усі діти, вони бавилися, були щасливими, допитливими і безпечними. Тому незчулися, як потрапили в царство гномів і русалок-ундин... Пройшло сім років, Бджілка і Жорж  виросли.

Час і місце: вулиця Кривий Вал, 18; початок о 12:00.

Вистава для дітей
Вистава для дітей

СУБОТА, 9 ЧЕРВНЯ – НЕДІЛЯ, 10 ЧЕРВНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «БДЖІЛКА МАЙЯ 2: КУБОК МЕДУ»

Працелюбній і непосидючій бджілці Майї доведеться взяти участь в Медових іграх, щоб захистити свій урожай.

Час і місце: 10:13 (3D) – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 10:00 (3D), 12:05 – кінотеатр MULTIPLEX, Проспект Президента Грушевського, 2.

ВДАЛИХ ВИХІДНИХ!

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
11 Червня 2018, 01:58
Не совайтеся погадюшниках, Їдьте в село до бабці там вишні річка озеро молокоб......
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром