Експерт ЦРУ заявив, що укропівці наїжджають на бізнес Луцька

08 Червня 2018, 17:49
Сергій Григоренко 2670
Сергій Григоренко

Експерт Центру розвитку урядування Сергій Григоренко зазначив, що влада обласного центру Волині проти луцького бізнесу.

Це він ствердив під час круглого столу  Волинського ЦРУ у п’ятницю, 8 червня, пише інтернет-видання Волинь24.

За словами експерта, влада на бізнес у Луцьку наїжджала й раніше, ще за часів Президента Віктора Януковича, проте міська влада участі в цьому не брала, що не скажеш зараз.

Сергій Григоренко розповів, що коли в міській раді утворилася нова більшість – проукропівська – тоді й, на думку ЦРУ, почали систематично тиснути на місцевий бізнес.

«Це вони так мстять опозиціонерам, або тиснуть на ті структури, які теперішня влада хоче підпорядкувати собі», – зауважив Григоренко.

Читайте також: Суд вирішив рахунки «Полісся-Трейд» не арештовувати

Експерт навів приклади, коли прослідковувався тиск на бізнес: це і показ з негативної сторони діяльність місцевого автозаводу «Богдан», і купівля швейцарських тролейбусів, хоча влада міста й навпаки, могла б підтримати виробника з Луцька.

Окрім того, експерт Григоренко зазначив, що теперішня влада тисне й на бізнес депутата Луцькради Петра Нестерука. Було це тоді, коли представники ГФ «Варта порядку» разом із журналістами «Аверсу» приїжджали на його склад.

Один із недавніх прикладів – коли влада передала землі під Центральним і Завокзальним ринками КП «Луцькі ринки». А передали землі, каже Григоренко, без перемовин з облспоживспілкою.

Читайте також: «Наш бізнес приречений на провал», – луцький рекламіст

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
08 Червня 2018, 21:49
Непамятає скільки років були не просто перемовини а вмовлчння не пресувати арендарів-підприємців горгутом.він же сидів сам там недавно..до чого тут одне та друге..якого пальоту ці люди як так зверхньо розсуждають про тисячі місць створених нами.до чого там черговий пристаркуватий комсомолєц?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром