У Волинській обласній лікарні викрили «гніздо» хабарників

08 Червня 2018, 16:34
Отримані хабарниками гроші 8639
Отримані хабарниками гроші

У Луцьку правоохоронці зловили «на живця» хабарників, які очолюють відділи кадрів двох медичних закладів обласного рівня.

Про це йдеться у дописі на сайті прокуратури Волинської області.

У п'ятницю, 8 червня, працівники прокуратури спільно зі співробітниками «економічної» поліції і слідчими СБУ провели у обласному центрі Волині операцію, внаслідок якої викрили на хабарництві керівників відділів кадрів двох лікувальних закладів, підпорядкованих обласній раді та управлінню охорони здоров'я Волинської ОДА.

Кадровики запросили за працевлаштування до одного з комунальних лікувальних закладів «презент» у вигляді трьох тисяч доларів. Під час отримання неправомірної вигоди посадовиць і «накрили» правоохоронці.

Нині у рамках кримінального провадження слідчі СБУ проводять першочергові дії, після чого підозрюваним у хабарництві мають повідомити про підозру у скоєнні злочину і обрати міру запобіжного заходу.

Читайте також: Прикордонник Луцького загону взяв 1200 доларів хабара

Гроші на столі кадровика
Гроші на столі кадровика

Подвір'я обласної лікарні
Подвір'я обласної лікарні

Слідчі дії в офісі
Слідчі дії в офісі

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!


 

Коментарі
08 Червня 2018, 20:07
Це обласна наша лікарня що на Грушевського. Там страшні побори чи при влаштуванні на роботу. Чи при переведенні вже працюючого працівника на іншу посаду,і навіть на декретне місце. Сам все це знаю. ЖАХ Працювала дружина там. Там в кадрах сидять мерщотеі люди. Які не мають ні совісті ні людяності. Деруть страшенно гроші за влаштування в це пекло де той хабар людина не відпрацює і за 5 років. Ні зарплат ні відношення ні поваги. Платиш за те щоб в подальшому там вмирати на тій роботі.
08 Червня 2018, 20:15
виходила дружина з декрету. На їх місці вже працювала дівчина. Ввечері кардовик звонить ну що будете шось думати? Робота потрібна!? (ВОКЛ) пізд..... Садіть гадів!
08 Червня 2018, 20:27
Я думаю що тут справа не в кадрах.вони працюють по наказу адміністрації і це всі давно знають крім правоохоронних органів
08 Червня 2018, 21:52
Застааили.на мерседесі там де фото тоже.всіх заставили..
08 Червня 2018, 21:54
Всі крім правоохоронних органів знають рейтинг по багатству гол. лікарів і Сидора в ньому
09 Червня 2018, 02:53
Ще б МСЕК накрили,там не менші гроші вимагають.
09 Червня 2018, 12:41
мсек не чіпайте там чесні і справедливі люди
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром