Лідавська: художник прикрасив стіну кольоровими автівками

11 Квітня 2016, 16:01
2740

Андрій Павлов розмальовує стіни на вулиці Лідавській яскравими 3D-графіті на вказану тематику, проте втілює ідею в життя, як підказує власна фантазія.

Автівки на стінах художник малює на замовлення приватної фірми. Розмальовувати почав близько місяця тому, але доводилося робити перерви.

Якби працював безперервно, то в загальному, каже майстер, таку роботу на одній стіні можна завершити за тиждень.

«Малюванням займаюся уже давно, але моїх робіт по місту можна побачити небагато. За цей час були різні замовлення: і оформлення приміщень, і малювання картини, і аерографія на автомобілях», – зазначає Андрій Павлов.

Поки що художник завершив кольоровий малюнок лише на одній стіні і почав наносити чорно-біле графіті на сусідню. У перспективі Андрій Павлов повинен розмалювати ще дві стіни на таку ж тематику.





 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром