Пропонують призупинити пам’ятникову вакханалію на 10 років

11 Квітня 2016, 10:33
1860

Представник фонду «Архітектурна Волинь» вважає, що необхідно запровадити мораторій на встановлення  пам’ятників у часи війни.

Таку петицію зареєстрував Євген Ходаковський. Він зауважив, що в часи війни і тотальної нестачі коштів на найпекучіші нужди, в країні набирає розмаху пам’ятникова вакханалія.

«Обурені громадяни трактують це або як дешевий політичний піар і банальне відмивання грошей, або як замолювання гріхів хтивими чинушами. До того ж, частенько художня якість совкових бовванчиків така, що замість бути гордістю і окрасою наших міст, вони стають його ганьбою», – пише Євген Ходаковський.

Для вирішення проблеми користувач пропонує рішенням сесії міськради запровадити десятирічний мораторій на встановлення будь-яких пам’ятників у місті.

На його думку, це не лише продовжить час для реалізації дійсно гідних проектів, а й позбавить чиновництво зайвих спокус і дасть можливість направити кошти на суттєвіші потреби.

Станом на 11 квітня петицію підписали 25 осіб з 300 необхідних.

Коментарі
11 Квітня 2016, 14:35
Дуже правильне і мудре рішення.Дістали з цими памятниками,кому вони потрібні,кому від цього користь.Захотілось тарим Бандри,хай поставлять вдома,виліплять з глини і моліться.До Бога моліться старики
11 Квітня 2016, 23:55
потрібно виділити місце на околиці навезти туди піску та глини і хай ліплять памятникі та інше що потребуе іх хвора уява.гроші е куди подіти без ідолів
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром