ТОП-10 найпопулярніших новин Район.Луцьк

06 Червня 2018, 16:31
Підсумки інформаційного року 2343
Підсумки інформаційного року

Уже цілих три роки перше гіперлокальне інтернет-видання Район.Луцьк щодня забезпечує лучан та жителів Луцького району оперативною, цікавою та актуальною інформацією. І сьогодні ми святкуємо наш День народження!

За цей час журналісти видання написали тисячі матеріалів, які часто викликали не тільки зацікавленість, а й дискусії серед читачів.

У наше професійне свято, День журналіста, яке відзначають 6 червня, ми хочемо підвести підсумки інформаційного 2017-2018 року і показати своїм улюбленим читачам, які новини цікавили лучан найбільше, які теми спричинили море переглядів та ще більше емоцій.

Отож, поїхали!

1. П’яний священик побив пенсіонера

Затримання дебошира
Затримання дебошира

Перше місце дістається новині про священика, який у центрі Луцька побив пенсіонера. Лучан неабияк розгнівало це повідомлення і вони почали активно ним ділитися з друзями та коментувати.

Нагадаємо, чоловік на професійний фотоапарат фотографував на проспекті Волі перехожих. Нетверезий священик Василій, що служить в районі Цукрового заводу, подумав, ніби фотографують його. Через це він став бити літнього чоловіка. Поруч із батюшкою була й нетвереза матушка. Коли очевидці події стали їх фотографувати, то та показала їм фак.

2. У потрійній смертельній ДТП загинув велосипедист

Друга по кількості переглядів та поширень – жахлива новина про смертельну аварію, яка сталася в липні минулого року на вулиці Конякіна. Мотоцикліст не впорався з керуванням свого байку, врізався в автівку і став причиною загибелі велосипедиста.

3. Розклад руху луцьких тролейбусів

Луцький тролейбус
Луцький тролейбус

 

Саме так, третє місце дісталося новині з графіком руху луцьких тролейбусів. Читачі активно шукали способи проїхатися містом дешевше, адже минулого року вартість проїзду у маршрутках підняли до 4 гривень. Тож наша публікація знадобилася багатьом лучанам і лучанкам.

4. 15-річна дівчина, яка зникла, повернулася додому

У Княгининку родичі кілька днів розшукували неповнолітню дівчину, яка вийшла з дому і не повернулася. 15-річна дівчина повернулася через кілька годин після того, як її хрещена мама опублікувала у Facebook  допис про її зникнення. Тож новина про те, що дитина знайшлася, привернула увагу багатьох жителів Луцька і району й опинилася на четвертому місці в нашому рейтингу.

5. Мільйони готівки, швейцарські годинники та донька Надія Савченко: хто він – новий губернатор Волині

Олександр Савченко
Олександр Савченко

Інформаційний простір Волині сколихнула новина про те, що область отримала нового очільника. Тож Район.Луцьк дізнавався усе, що потрібно знати про новоспеченого посадовця Олександра Савченка і підготував цікаві факти про нього. Публікація викликала неабияку увагу читачів і посіла п’яте місце серед найпопулярніших новин за рік.

6. Рівняни заздрять лучанам через ялинку біля «Променя»

Оригінальна ялинка
Оригінальна ялинка

Шосте місце дісталося новині про те, що оригінальна новорічна ялинка біля «Променя» здивувала не лише лучан, а й викликала захват і заздрість жителів сусідньої Рівненської області. Більшість коментаторів відзначили, що оригінальна ялинка нагадує кращі закордонні зразки символу зимових свят.

7. «Більше не хочу бути покупцем супермаркету «ПАККО», – лучанин

Мешканця обласного центру Волині обурив новий «метод шахрайства» у луцькому супермаркеті. Лучанин придбав шоколад, але ціна на ціннику і в чеку суттєво відрізнялася. Адміністратор всю вину поклав на вантажника, який чомусь не змінив цінник на товарі. Тож обурений покупець написав допис у Facebook, в якому застеріг всіх від таких ситуацій. Новина опинилася на сьомому місці в нашому рейтингу.

8. Поліція повідомила подробиці страшної ДТП на Рівненській

Жахлива ДТП
Жахлива ДТП

У страшній аварії на шляхопроводі у Луцьку загинуло двоє пасажирів, обом було по 24 роки. Правоохоронці почали розслідування інциденту. За попередньою версією, лучанин, який перебував за кермом, припустив загибель людей внаслідок ДТП, оскільки не впорався з керуванням автівки. У поліції додали, що, якщо суд визнає провину водія, той може потрапити за ґрати на 5-10 років.

9. За дитиною, яка випала з вікна, кинулась і випала мати

Минулого року на вулиці Чорновола дівчинка 2013 року народження впала на дах гаража. Коли мати дізналася про лихо і була на місці, то кинулась за нею у вікно і також випала. Обоє отримали забої та були доправлені в лікарні.

10. Лучанка загинула в ліфті

Останнє місце в нашому рейтингу – новина з деталями трагедії, яка сталася на проспекті Молоді. Дівчину затисло дверима і ліфт рвонув угору. Звільнитися зі смертельної пастки їй не вдалося... Ліфт кілька метрів протягнув дівчину, зупинившись між другим та третім поверхами. Мешканці будинку спробували допомогти. Проте марно: довелося викликати рятувальників. Надзвичайники розсунули кабіну і таки витягли Катерину, однак вона вже не дихала.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром