З волинськими ОТГ ділились досвідом роботи за принципом енергоефективності

06 Червня 2018, 05:00
Енергоефективність 3337 Джерело: galinfo.com.ua
Енергоефективність

Енергоефективність - тема яка вже кілька років на слуху та в дії усіх регіонів України. Дійшла черга впроваджувати та економити і Волинським об'єднаним територіальним громадам.

Як це правильно зробити та де зекономити фінансово, досвідом ділилися люди які вже досвідчені та знають що та як. Про це повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Одним із сучасних напрямків розвитку об'єднаних територіальних громад є впровадження енергозберігаючих технологій.

За словами організатора регіонального форуму з цієї тематики Дениса Деркача, якщо правильно підійти до виконання завдань, то вже через кілька місяців можна непогано зекономити.

Яскравий приклад Луцька поліклініка №1. Лише на 15-20% медики можуть вплинути на здоров'я людини, каже головний лікар Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги Іго Гнетньов.

Завдяки впровадженню цілої низки заходів, каже Ігор Гнетньов в поліклініці вдалось скоротити споживання гігакалорій до 50-ти %. Відтак, вдвічі зменшились витрати на утримання комунального закладу.

Вдосконаленню як то кажуть немає меж, тож поліклініка розробляє нові проекти та шукає інвесторів аби встановити тепловий насос і економити за рахунок інших заходів. Відтак, головам ОТГ залишається лише брати приклад і йти за напрацьованою схемою тих, хто всі ці пункти успішно втілив у життя.

Читайте також: Яскраві забави, танці та смаколики: як на Грушевського пройшло свято двору

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром