«П’ять гривень за проїзд, і за стрес для пасажирів», – лучанка про водія, який ледь не збив людей на «зебрі»

04 Червня 2018, 13:45
Шофер луцької маршрутки №24 ледь не переїхав кількох пасажирів 2294
Шофер луцької маршрутки №24 ледь не переїхав кількох пасажирів

Шофер луцької маршрутки №24 ледь не переїхав кількох пасажирів на пішохідному переході поблизу школи №5, що на проспекті Перемоги.

Про цей інцидент повідомила в себе на сторінці у Facebook Ната Толмачова. Толмачова написала, що шофер маршрутки №24 (АС 05-13) у понеділок, 4 червня, о 9:25, на «зебрі» поблизу школи №5 намагався якнайшвидше проїхати на оранжевий колір світлофору. У той час дорогу вже почали переходити пішоходи на зеленее світло, і щоб не наїхати на них, водій викрутив кермо та виїхав на зустрічну смугу.

«Щастя, що дорога була вільна, хоч зазвичай тут сильний рух. А потім кажуть, що біля 5-ї школи місце погане, аварії часто. А може це не місце таке, а люди?», – зазначила Ната Толмачова.

За інформацією жінки, світлофор на цій ділянці дороги видно ще здалеку, і зелений колір не був ні для кого сюрпризом. Ось такий маршруточний сервіс за п’ять гривень, каже Толмачова.

«Тепер у п’ять гривень входить не лише проїзд, а й адреналіновий стрес для пасажирів? Коли водії перестануть ганяти по вулицях міста і почнуть просто добре робити свою роботу? » – запитала жінка.

Лучанка зазначила, що в Одесі пасажири розраховуються за проїзд при виході, і пропонує так зробити в Луцьку, навіть удосконалити: платити водіям стільки, на скільки наїздили.

«І хай в ціну входить салон без поручнів, скрипучі гальмівні колодки, відношення водіїв до пасажирів. Тоді б тих п’ять гривень потрібно було б заробити», – підсумувала лучанка Толмачова.

Читайте також: Доїхати до вулиці Ківерцівської – проблематично

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
04 Червня 2018, 17:50
Сьогодні близько 8:30 їхала в 9а, уся натрамбована!!! В таку то спеку. Кошмар!! Що за 4, що за 5 гривень різниці не бачу.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024