Яскраві забави, танці та смаколики: як на Грушевського пройшло свято двору

05 Червня 2018, 07:42
Тато з донькою 3127
Тато з донькою

Яскраві забави, спортивні змагання та смачні частування: у луцькому дворі на проспекті Грушевського, 18 відбулось свято двору. 

На веселі святування зібрались чи не усі жителі будинків разом зі своєю малечою. 

Розпочалось свято з урочистої частини, де мешканці співали пісні й вражали танцями. Взагалі для жителів території підготували чимало сюрпризів, особливо потурбувались про дітвору.

Вони мали змогу створити власного їжачка з зелені і фруктів, самотужки розмалювати печиво у формі сердечка, навчитись танцювати хіп-хоп й взяти участь у різноманітних змаганнях, як спортивних так й інтелектуальних. Також найменші мали можливість намалювати свій малюнок на асфальті. 

Організором дійства стала громадська активістка, вчителька й мешканка цього ж двору Ольга Герасимюк. Жінка веде активний спосіб життя, встигає і дітей навчати і двір гуртувати. Ольга розповіла, що таке свято проходить у дворі на Грушевського уже не вперше.

Минулоріч на Покрову уже відбувалось схоже дійство, коли також була яскрава програма і всіх частували кулішем. До слова, роздали 150 порцій й вистачило не на всіх. 

На цьому проведення таких заходів не завершать, мешканці двору ще більше загорілись ідеєю вдосконалювати свій двір та залучати до активниго проведення часу сусідів.

2
Ольга Герасимюк
Ольга Герасимюк

1
Тато з донькою
Тато з донькою

Дівчинка малює на асфальті
Дівчинка малює на асфальті

1
Дітвора танцює
Дітвора танцює

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024