У луцькій «Волині» – новий головний тренер

01 Червня 2018, 15:22
Андрій Тлумак підписує контракт у присутності спортивного директора «Волині» Валентина Кошельника 3571 Джерело: ФК «Волинь»
Андрій Тлумак підписує контракт у присутності спортивного директора «Волині» Валентина Кошельника

Керманичем головної футбольної команди області став Андрій Тлумак.

Про це пише офіційний сайт луцького клубу.

Перший день літа став першим днем роботи у «Волині» нового «коуча». Ним став Андрій Тлумак, який відомий своїми виступами у якості багаторічного воротаря львівських «Карпат». Протягом останніх років Тлумак займався тренерською діяльністю, а останньою його командою була юнацька команда «Карпат», разом з якою він посів третю сходинку в останньому чемпіонаті України серед футболістів віком до 19 років.

До «Волині» Тлумак прийшов не сам, а разом із своїм тренерським штабом. Одним з помічників Андрія Богдановича буде знайомий волинським уболівальникам Володимир Марчук, який на початку 90-х років захищав ворота «Волині» у рамках Вищої ліги чемпіонату України, а не так давно працював одним із тренерів молодіжної команди луцького клубу. Ще двома помічниками Тлумака будуть ще два колишні футболісти родом зі Львівщини – Андрій Сапуга та Павло Котовенко.

Нагадаємо, що 19 травня «Волинь» завершила черговий сезон у Першій лізі чемпіонату України, за підсумками якого посіла 13-те місце у турнірній таблиці та залишила за собою право грати у другому за силою дивізіоні українського футболу. Керманичем команди у весняній частині чемпіонату України був Віктор Богатир.

Читайте також: «Матч істини», Луцьк проти Ковеля: анонс футбольного уік-енду на Волині

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром