СБУ відкрила кримінал щодо волинян, які їздили на форум в Росію

31 Травня 2018, 14:17
Волиняни в Росії 2948
Волиняни в Росії

Слідчий відділ Управління Служби безпеки України у Волинській області розпочав кримінальне провадження щодо волинян, які взяли участь у так званому Міжнародному форумі Переможців, що відбувся у російському Брянську наприкінці квітня цього року.  

Про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на власні джерела. Цю інформацію підтвердили в прес-службі Управління Служби безпеки України у Волинській області. 

Відомо, що кримінальне провадження відкрили за статтею 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). Детальнішу інформацію наразі не розголошують через таємницю досудового розслідування. 

Нагадаємо, що у складі української делегації на форумі, що відбувся наприкінці квітня у російському Брянську – відомі у Луцьку люди. Деякі з них, що найбільш прикро, мають стосунок до управління містом через безпосередні або опосередковані зв’язки з так званою «укропівською» більшістю.

Читайте також: Олександр Савченко ініціює перевірку щодо Олександра Волянюка, який їздив на форум у Росію

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
31 Травня 2018, 17:43
Державна зрада це не поїздка на форум.... Це зовсім інше. Нахапаються кореспонденти як собаки репейнику і пишуть уселяку х....ню ...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром