Як на сесії Луцькради голосували за гучні звільнення

31 Травня 2018, 07:11
Луцька міська рада 1686 Джерело: Конкурент
Луцька міська рада

Звільняли посадовців, вносили зміни в законодавство, продавали та роздавали в оренду землю та сказали «ТАК» відкритим виборчим спискам.

Луцькі обранці громади знову зібрались докупи, аби своїми голосами покращити життєдіяльність містян, повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Білі комірці знову за пультами. Сьогодні їх 31, відтак сесія повноважна. Спершу взялись за зачистку посадовців. Заступника мера Луцька, Олександра Рачкова якого підозрюють в одержанні хабара, звільнили з посади. Нагадаємо, наприкінці квітня, в кабінеті та автівці посадовця правоохоронці здійснили обшуки та знайшли 7 тисяч доларів. Згодом стало відомо, що троє посадовців мерії включно з Рачковим ніби-то обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований житловий будинок у Луцьку за 17 тисяч доларів

Звільнилась з посади і керівник комунального підприємства «Ласка» Дана Новарчук. Протести проти посадовиці вже тривають давно. Зокрема, зоозахисники наполягають аби Новарчук попросили з посади позаяк, вона ніби то знущається над тваринами, які живуть у притулку.

Розібравшись зі звільненнями, взялись за виборчий кодекс. Усі вибори повинні відбуватись за єдиною системою, а не так що виборці щоразу голосують за кандидатів по-іншому.

Обговорили й питання Луцьких зупинок громадського транспорту та розміщення на них торгових точок. Крім того обранці пропонують усі зупинки облаштувати турнікетами щоб люди почувалисебе в безпеці.

На цьому депутати й порозумілися. По тому, розглянувши трохи більше десятка земельних питань, обранці громади потомилися і порозходились на обід. 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром