Розповіли, хто гальмує будівництво нового корпусу школи №13

27 Травня 2018, 19:44
Школа №13 2819
Школа №13

Голова піклувальної ради школи Наталія Губич розповіла, що є дві організації, які гальмують цей процес: «Волиньгаз» і «Обленерго».

Про це повідомляє Волинське телебачення.

Нагадаємо, що у школі №13 збираються через аварійність закрити корпус №1. На засіданні ради школи вирішили написати колективне звернення до міської влади. Сума яка потрібна для побудови спортивної зали не мала – 50 мільйонів гривень.

 За словами голови піклувальної ради школи Наталії Губич, є дві організації, які гальмують цей процес. 
 

«Це «Волиньгаз» і «Обленерго». якби нам якимсь чином вплинути на ці організації, то проектно-кошторисна документація б вийшла. Бо ми не можемо просити грошей в міської чи обласної ради, бо нас не виготовили проектно-кошторисну документацію», – пояснює жінка. 

Начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко запевняє, що за планом у 2019 році мусять почати добудову корпусу. 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
29 Травня 2018, 02:02
Пані Губач, Луцька міська рада отримала технічні умови на добудову школи. Їх потрібно виконати. всі питання до міської ради на рахунок виділення коштів в повному обсязі. Обленерго тут нідочого і нічого вони не гальмують. Якщо маєте якість "докази" оприлюдніть через ЗМІ. А просто патякати і обливати брудом обленерго потрібно.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром