Лучан закликають підтримати проект для подолання несправедливості на виборах

27 Травня 2018, 09:03
Тарас Штікер 1755
Тарас Штікер

Телеведучий та співзасновник Громадянського Руху «Свідомі» Тарас Шкітер бере участь у конкурсі «Нові лідери» із проектом, яким дозолить вирішити проблему виборчих округів, де інтереси мешканців на захищає жоден депутат.

Таких округів у Луцьку 12 з 42, а тому 44 тисячі виборців у Луцьку не мають свого представника у міськраді. Ці райони міста отримують суттєво менше коштів на благоустрій, встановлення дитячих та спортивних майданчиків, інші інфраструктурні поліпшення. Інтереси цих лучан цих практично ніхто не представляв, що підтверджують навіть самі депутати. Така ж ситуація ситуація і по всіх інших українських містах.

Ця проблема дала поштовх для системної роботи та започаткування проекту «Округи без депутатів» Громадянським Рухом «Свідомі». Щоб виправити несправедливість, у Луцьку співзасновник руху Андрій Покровський добився виділення коштів на часткове вирішення проблеми округів без предстанвицтва. Проте для ефективного вирішення прблеми на всеукраїнському рівні, а також забезпечення для кожного виборця свого представника в раді потрібні масштабніші зміни.

Щоб підтримати їх, Громадянський Рух «Свідомі» закликає волинян долучитися та проголосувати за проект на сайті проекту «Нові лідери». https://novilidery.com/lider/skiter-taras

«Голос кожного на підтримку мого проекту дуже важливий, як і голос кожного виборця на виборах, коли ми обираємо владу. Виборча система повинна бути справедливою і забезпечували для кожного українця свого представника у раді, який би реально відстоював його інтереси», – вважає Тарас Шкітер.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром