Куди піти з дітьми на останніх весняних вихідних 26–28 травня

28 Травня 2018, 08:25
Куди піти з дітьми на вихідні 2858
Куди піти з дітьми на вихідні

Вихідні – нагода відпочити від важкого робочого тижня і насититися позитивними емоціями.

Цього разу вихідних буде на один день більше, адже попереду зелені свята. Тому Район.Луцьк підготував для вас цікаву підбірку заходів, які можна відвідати на вихідних днях.

На вас чекають мультфільми, концерт, фестиваль сім'ї та забави на святі села в Сирниках. Отож, обирайте:

СУБОТА, 26 ТРАВНЯ – ПОНЕДІЛОК, 28 ТРАВНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ЗАЧАРОВАНИЙ ПРИНЦ»

Про прекрасного принца мріє кожна, що вже говорити про прегарних. Незвичайний дар юнак отримав ще при народженні: дівчата готові на все заради його посмішки, але плата за це - праведний гнів чоловіків. Такий стан справ не може тривати вічно, а дар от-от обернеться прокляттям. І тепер у зачарованого принца всього три дні, щоб врятувати Королівство від самого себе.

Час і місце: 10:10, 13:00 (3D), 14:10 (3D), 16:00 (3D), 17:50 (3D) – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 12:00, 13:40, 15:20, 17:00 – кінокомплекс «Адреналін», вулиця Карбишева, 1; 10:00 (3D), 11:40 (3D), 12:40, 13:40 (3D), 15:30 (3D), 17:30, 17:45 – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2.

СУБОТА, 26 ТРАВНЯ

КОНЦЕРТ КЛАСИЧНОГО ТАНЦЮ ВІД СТУДІЇ «ЖИЗЕЛЬ»

Захід організовують 26 травня, о 17:00, в приміщенні Палацу культури міста Луцька.

Студія класичного танцю «Жизель» представляє клас-концерт. Ви насолоджуєтесь граційними рухами балерини на сцені, але не здогадуєтесь, як важко досягти такої майстерності. Ми відкриємо завісу і Ви опинитесь у танцкласі, ознайомитесь з класичним екзерсизом у виконанні наших учениць. Урок з модерну не залишить нікого байдужим.

Концерт проведуть за підтримки Луцькради та депутата, голови фракції «Солідарність» у міськраді Петра Нестерука.

Вхід вільний.

Організатори чекають на Вас!

СУБОТА, 26 ТРАВНЯ – ПОНЕДІЛОК, 28 ТРАВНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ЛЕОНАРДО: МІСІЯ МОНА ЛІЗА»

У невеликому селищі на морському узбережжі підростає розумне хлопченя на ім'я Леонардо. Він випробовує свої неймовірні винаходи, Лоренцо допомагає йому, а Джоконда глузливо спостерігає за ними. Пригоди починаються, коли вони зустрічають загадкового казкаря, який розкриває їм таємницю про сховані скарби.

Час і місце: 10:05, 13:20, 16:30 – кінокомплекс «Адреналін», вулиця Карбишева, 1.

ПОНЕДІЛОК, 28 ТРАВНЯ

ФЕСТИВАЛЬ СІМ'Ї

В обласному центрі Волині 28 травня, на другий день Трійці, проходитиме Фестиваль сім’ї.

Усіх лучан запрошують взяти участь у масштабному та яскравому сімейному дійстві, яке відбуватиметься в Центральному парку міста Луцька з 13:00 до 20:00.
Цьогоріч родзинкою заходу буде ПодружнійЧелендж. Тобто організатори запропонують сімейним парам пройти шість кроків до зміцнення сім’ї в інтерактивній формі. Кожна пара, яка пройде весь шлях автоматично стане учасником розіграшу сертифікатів на романтичну чи сімейну вечерю від партнерів фесту.

Окрім того, відважні тати зможуть позмагатися в конкурсі СУПЕРТАТО з перетягування автомобіля. За 30 секунд кожен чоловік стане супергероєм для своєї дитини, подарує їй незабутні враження і матиме можливість отримати подарунок.

Варто зазначити, що для дітвори впродовж сімейного заходу працюватиме зона відпочинку, в якій діти знайдуть батути, майстер-класи, конкурси, розваги, велетенські мильні бульбашки та ін.

На сцені фестивалю на учасників чекає:

RULADA – популярна співачка, авторка, композиторка, зоряна педагогиня по вокалу, засновниця унікальної авторської школи різножанрового вокалу ImproviNation, є номінанткою ряду престижних музичних фестивалів і премій: Х-фактор, Хіт-конвеєр 2016, Українська пісня, YUNA та ін.

Олександр та Віта Ліванцови – автори українського сімейного хіта «Моя сім'я», композитори, автори пісень, переможці конкурсу «Християнська пісня року».

Сергій Рибак – композитор, джазовий виконавець, засновник Християнської естрадно-джазової школи «Тритон» в Луцьку та в Києві.

Подружні конкурси, ігри.

Подарунки для переможців від спонсорів.

Організатори фестивалю: Центр сімейного життя, Луцька біблійна церква

За підтримки: Луцької міської ради, ВООЦ ЄХБ, Міжнародного центру батьківства.

Партнери: рекреаційний комплекс «РестПарк», ресторан «Шоу Базилік», кав'ярня-пекарня «Франс.уа», грузинська пекарня «Сулі Гулі», піцерію «Фелічіта», ТМ«Двері Білорусії», ТМ «Рудь», ТМ «Еллен».

Фестиваль
Фестиваль

СУБОТА, 26 ТРАВНЯ – ПОНЕДІЛОК, 28 ТРАВНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ТАТКО ГУСАК»

Гоноровий гусак Пенг залишає свою зграю, адже хоче жити за власними правилами. Але одного разу він випадково рятує двох осиротілих каченят, Чі та Чао, від страшного кота Банзу. Після того малюки прив’язуються до Пенга, як до татуся. Мимохіть гусак погоджується доглянути малих, адже насувається зима, а навколо чатують кровожерливі звірі. Незвичайна трійця вирушає у цікаву, але й сповнену небезпек подорож через ліси та гори, щоб віднайти свої рідні зграї та...самих себе.

Час і місце: 10:30 – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2.

НЕДІЛЯ, 27 ТРАВНЯ

ДЕНЬ СЕЛА СИРНИКИ

Свято відбудеться у неділю, 27 травня.

Розпочнуть святкувати з концерту о 16:00. О 18:00 на присутніх чекає конкурс на найкращу вишиванку. Окрім того з 18:30 діятиме надувна гірка, батут, фотозона та боді-арт.

Ну й звичайно, о 20:00 розпочнуть спортивні змагання: запрошують зіграти у волейбол, теніс, попіднімати гирю, а також поперетягувати канат.

Сирничани чекають на всіх охочих і обіцяють, що нудно точно не буде. Обов’язково потрібно бути у вишиванці та мати хороший настрій.

День села
День села

ВДАЛИХ ВИХІДНИХ!

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024