У Луцьку обговорили розвиток студентського спорту

28 Травня 2018, 00:23
Хлопці грають у баскетбол 1580 Джерело: universe.zp.ua
Хлопці грають у баскетбол

Ректори університетів зі всієї України зібралися в Луцьку на національний конгрес Спортивної студентської спілки України. 

Найголовніше питання порядку денного – розвиток студентського спорту. Аби залучити чим більше молоді до спорту, експерти хочуть змінити підхід до занять фізкультури. Про це повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Обговорили на конгресі і участь університетів України в Європейських спортивних іграх 2018 року, масові спортивні заходи серед студентської молоді та відзначення Міжнародного дня студентського спорту у 2018 році. 

На конференцію зібралося чимале представництво чиновників та функціонерів. Від заступників міністрів України до представників Міжнародної та Європейської федерації студентського спорту. Вирішували як перейти від зобов’язання до інтересу займатися спортом, щоб студент сам йшов і записувався в спортивні клуби і гуртки.

Наприкінці засідання учасники національного конгресу ухвалили резолюцію, в якій рекомендували Міністерству освіти і науки України прийняти стратегію розвитку фізичного виховання і спорту серед студентської молоді до 2025 року.

Читайте також: Дві луцькі родини скандалять через паркан між обійстями

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром