Доньки загиблого у ДТП під Луцьком чоловіка потребують допомоги

25 Травня 2018, 13:24
Спідометр в «Ауді» зависнув на 140 км/год 5116
Спідометр в «Ауді» зависнув на 140 км/год

Родичі загиблого у автокатастрофі під Луцьком чоловіка розшукують свідків ДТП, оскільки підозрюють, що другий учасник автопригоди намагається уникнути відповідальності.

До редакції Район.Луцьк звернулась родина загиблого у ДТП Володимира Васюхника і його дружини, яка перебуває у лікарні у вкрай важкому стані.

Нагадаємо, 4 травня 2018 року на трасі Луцьк-рівне, поруч із поворотом до села Гаразджа, сталась ДТП: леговий автомобіль Audi на великій швидкості врізався у ЛуАЗ. В результаті зіткнення водій «Волинянки» загинув, а пасажирка у надзвичайно тяжкому стані перебуває в реанімації у луцькій лікарні, зі струсом головного мозку, побитою головою та понівеченим обличчям, переломаною ключицею та ребрами, в неї пробита легеня, відкриті переломи кінцівок, рвані рани і забої всього тіла. Стан потерпілої викликає дуже серйозні занепокоєння у лікарів і рідних,вона  потребує постійного висококваліфікованого догляду, дорогих медичних препаратів та матеріальної допомоги. 

При цьому пасажири Audi, яка злетіла у кювет, відбулися легкими тілесними ушкодженнями та від госпіталізації відмовилися.

Посилаючись на власні джерела, родичі потерпілих повідомили, що автомобіль «Ауді» рухався зі швидкістю 180 км/год, він «пролетів» два пішохідних переходи з шумовими смугами, рухаючись у бік Рівного, і не знизив швидкість, наближаючись до небезпечного перехрестя. Якби швидкість автомобіля була меншою, переконані вони, ДТП не мала б таких трагічних наслідків.

Крім того, родичі потерпілих не розуміють, чому правоохоронці вважають, що в ЛуАЗа не працював вказівник повороту, та чому не беруть до уваги свідчення очевидця – водія фури.

Родина загиблого має підозри, що 20-річний водій Audi, Максим Пилипчук, намагається уникнути будь-якої відповідальності за скоєне. Тому усіх небайдужих до життя та справедливості свідків цієї аварії просять відгукнутися та поділитися інформацією, а при можливості – надати відеозапис, якщо він є.

Зв'язатися з доньками потерпілих можна за номерами: 

  • +380957306966 Лілія Володимирівна;
  • +380959267083 Юлія Володимирівна.

Фінансову допомогу для лікування дружини загиблого можна перевести на картку ПриватБанку №: 5168 7573 3222 0542.

Спідометр «Ауді» після аварії
Спідометр «Ауді» після аварії

Розбитий вщент ЛуАЗ
Розбитий вщент ЛуАЗ

Легковик злетів у кювет
Легковик злетів у кювет

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 


    
     

Коментарі
27 Травня 2018, 04:01
В ПДР від 2018 року в ст. 16.11 вказано: На перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху. Водій ЛуАЗ повинен був переконатися при виїзді на головну дорогу про відсутність транспорту, а так як зіткнення сталося на крайній лівій полосі, то це вказує про невиконання вищевказаного ПДР , а тим більше, що в крайній правій полосі рухався вантажний автомобіль (TIR) і водій AUDI, неміг бачити маневр водія ЛуАЗ, який виїхав прямо на його полосу де відбулося зіткнення. І дякуючи реакції водія AUDI, який встиг зреагувати і взяти ліворуч, щоб уникнути лобового зіткнення. І тоді про наслідки годі і гадати. Небуло б виїзду автомобіля ЛуАЗ, невідбулося б даного зіткнення. В даній дорожньо- транспортній пригоді вбачається причинно - наслідковий зв'язок. А тому непотрібно писати, що хтось хоче уникнути відповідальності. Для цього проводиться досудове розслідування.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024