«Четверо вершників»: огляд 16-го туру чемпіонату Волині

25 Травня 2018, 12:26
Боратинська «Ласка» не відпускає «ЛСТМ» у чемпіонській гонці 3094 Джерело: ФФВ
Боратинська «Ласка» не відпускає «ЛСТМ» у чемпіонській гонці

Усі лідери першості з різним степенем складності повигравали свої матчі та фактично визначили групу команд, яка розіграє медалі змагань у сезоні 2017-2018.

Чи не центральним матчем туру можна було вважати протистояння «грози авторитетів» волинського футболу – «Стиру» – та чинних чемпіонів області з «ЛСТМ». Торік саме команда зі Старого Чорторийська була однією з тих, яка загальмувала хід «будівельників» та загострила інтригу в чемпіонській гонці, тому й зараз у Ковелі та Боратині, мабуть, чекали від господарів поля подібної несподіванки.

Читайте також: Перша поразка Луцька: огляд 15-го туру чемпіонату Волині

Очікування підтвердилися – лучанам дійсно нав’язали неабияку боротьбу, однак у вечір середи вирішальне слово сказав клас команди Олега Федюкова. Саме він дозволив Андрію Кодлубаю та Ігорю Махнюку забити два швидкі голи, які продиктували подальший хід зустрічі. Як не старалися гравці «Стиру» наздогнати чемпіонів, майстерність Тараса Кабанова та його партнерів по команді все ж заздалегідь забезпечила успіх саме його команді.

Конкуренти, тим часом, продовжили погоню за «ЛСТМ». Особливих сумнівів у спроможності «Ковеля-Волині» обіграти «Колос» не було. Самі ж володарі Кубка Федерації забезпечили результат ще у першому таймі завдяки голам Романа Романчука та Назара Дрегеля. А от гравці «Ласки» добряче намучилися у Володимирі-Волинському.

У першому таймі за рівної гри вони пропустили від Назарія Богомаза, і щастя команди Олександра Антонюка, що ще до «антракту» вони встигли швиденько відігратися. У другому таймі молодий колектив «ДЮСШ-ВІК» продовжував давати гідний бій віце-чемпіонам області, однак незадовго до фінального свистка Дмитро Бурковський оформив «дубль» та приніс своєму колективу вольову перемогу – 2:1.

Читайте також: Сто відсотків Луцька: анонс 14-го туру чемпіонату Волині з футболу

Теоретичні шанси поборотися за медалі має хорівська «Надія». Команда, яка протягом останніх років привчила, що вона у першу чергу є футзальним брендом, цього року демонструє неабиякі результати на великому полі. Цього туру колектив з Локачинського району досить упевнено розібрався з горохівським «Агропродуктом», а Вадим Видихай на другому етапі змагань не йде з поля без «дубля» у власному виконанні. «Надія» демонструє непоганий хід, щоправда, попереду – матчі проти «ЛСТМ» та «Ласки», які й прояснять «медальні» перспективи амбіційного колективу із села Хорів.  

Чемпіонат Волині. Група 1. 16-й тур

23 травня (середа)

ФЦ Ковель-Волинь (Ковель) – Колос (Ківерці) 2:0 (Роман Романчук, 3, Назар Дрегель, 42)

Стир (Старий Чорторийськ) – ЛСТМ (Луцьк) 2:4 (Володимир Коваль, 18, 73 – Андрій Кодлубай, 10, Ігор Махнюк, 16, Роман Кузьмич, 64, Тарас Кабанов, 66)

Надія (Хорів) – Агропродукт (Горохів) 4:0 (Вадим Видихай, 38, 63, Олег Ільків, 57, Василь Присяжнюк, 86)

24 травня (четвер)

ДЮСШ-ВІК (Володимир-Волинський) – Ласка (Боратин) 1:2 (Назарій Богомаз, 39 – Дмитро Бурковський, 42, 78)

1
Турнірна таблиця групи 1 чемпіонату Волині після 16-го туру
Турнірна таблиця групи 1 чемпіонату Волині після 16-го туру

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024