«Інвестор» запустив іпотечну програму спільно з ПриватБанком

24 Травня 2018, 16:38
ПриватБанк підписав угоду про співробітництво з будівельною компанією «Інвестор» 1878 Джерело: pershyj.com
ПриватБанк підписав угоду про співробітництво з будівельною компанією «Інвестор»

Будівельна компанія «Інвестор» пропонує затишне житло у Луцьку. Придбати його в кредит на вигідних умовах можна завдяки ПриватБанку.

ПриватБанк підписав угоду про співробітництво з будівельною компанією «Інвестор», повідомляє «Перший».

Відтепер лучани, які хочуть придбати квартири у житлових комплексах «Супернова», «Юпітер», «Сіріус», «Струмочок», «Оріон» та «Парковий квартал» тощо, можуть оформити кредит за найнижчими відсотками.

Читати також: «Інвестор» розпочав у Луцьку будувати квадрахауси

«Ми давно співпрацюємо з ПриватБанком за іншими напрямками, і за цей час він показав себе, як системний та зручний банк. Тому вирішили розпочати співпрацю й по кредитуванню житла.

Сподіваюсь, що відсоткова ставка на іпотеку щороку зменшуватиметься і більше українців зможуть собі дозволити купити квартиру, яка їм до вподоби. Особисто я переконаний, що саме іпотека зможе стабілізувати ринок нерухомості в Україні та дати йому поштовх до стрімкого розвитку», - зазначив директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський. 

Програма кредитування передбачає зручне й швидке оформлення документів на іпотеку. Кредити надаються на термін до 20 років із мінімальним початковим внеском 25 %. Відсоткова ставка для житла на первинному ринку становить 17,9 %. До речі, розрахувати щомісячний платіж клієнти можуть просто на сайті банку

ЖК «Сіріус» – один із проектів Будівельної компанії «Інвестор»
ЖК «Сіріус» – один із проектів Будівельної компанії «Інвестор»

Кредит може взяти будь-який резидент України, працевлаштований за наймом, або фізична особа-підприємець. Підтвердити доходи можна, надавши довідку про нарахування доходів за останні півроку.

Підприємці повинні надати копію виписки з ЄДР та податкову декларацію платника єдиного податку фізичної особи-підприємця. Для клієнтів, які мають регулярні надходження, достатні для підтвердження фінансового стану через банк, довідка про доходи не потрібна.

Читати також: У ЖК «Сіріус» продають два останніх таунхауси

«ПриватБанк кредитує квартири у вже зданих будинках. Утім, якщо клієнт вже має у власності нерухомість, а бажане житло ще не здане в експлуатацію, – кредит можна взяти під заставу наявної нерухомості. Ми допоможемо клієнтам підібрати оптимальне фінансове рішення, щоб втілити їхні житлові мрії», - підкреслив заступник директора Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Василь Хиля. 

Кредитне рішення банк приймає за лічені хвилини, а працівники фінансової установи допоможуть з оформленням необхідних паперів. Для покупців створили найкомфортніші умови: консультанти будівельної компанії допоможуть обрати оптимальне помешкання для кожного клієнта, а банк займеться усіма необхідними формальностями. 

Аби обрати помешкання, необхідно звернутися у відділ продажу компанії «Інвестор»:

тел. 096 030 20 10

м. Луцьк: вул. Коперника, 13 в, вул. Цегельна, 28; м. Ковель:  вул. Глібова, 8 Б.

А консультації щодо кредитування нададуть у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024