У Луцьку відбудеться Фестиваль сім’ї

24 Травня 2018, 15:46
Фестиваль сім'ї в Луцьку 2926
Фестиваль сім'ї в Луцьку

В обласному центрі Волині 28 травня, на другий день Трійці, проходитиме Фестиваль сім’ї.

Усіх лучан запрошують взяти участь у масштабному та яскравому сімейному дійстві, яке відбуватиметься в Центральному парку міста Луцька з 13:00 до 20:00.
Цьогоріч родзинкою заходу буде ПодружнійЧелендж. Тобто організатори запропонують сімейним парам пройти шість кроків до зміцнення сім’ї в інтерактивній формі. Кожна пара, яка пройде весь шлях автоматично стане учасником розіграшу сертифікатів на романтичну чи сімейну вечерю від партнерів фесту.

Окрім того, відважні тати зможуть позмагатися в конкурсі СУПЕРТАТО з перетягування автомобіля. За 30 секунд кожен чоловік стане супергероєм для своєї дитини, подарує їй незабутні враження і матиме можливість отримати подарунок.

Варто зазначити, що для дітвори впродовж сімейного заходу працюватиме зона відпочинку, в якій діти знайдуть батути, майстер-класи, конкурси, розваги, велетенські мильні бульбашки та ін.

Афіша
Афіша

На сцені фестивалю на учасників чекає:

RULADA – популярна співачка, авторка, композиторка, зоряна педагогиня по вокалу, засновниця унікальної авторської школи різножанрового вокалу ImproviNation, є номінанткою ряду престижних музичних фестивалів і премій: Х-фактор, Хіт-конвеєр 2016, Українська пісня, YUNA та ін.

Олександр та Віта Ліванцови – автори українського сімейного хіта «Моя сім'я», композитори, автори пісень, переможці конкурсу «Християнська пісня року».

Сергій Рибак – композитор, джазовий виконавець, засновник Християнської естрадно-джазової школи «Тритон» в Луцьку та в Києві.

Подружні конкурси, ігри.

Подарунки для переможців від спонсорів. 

Організатори фестивалю: Центр сімейного життя, Луцька біблійна церква

За підтримки: Луцької міської ради, ВООЦ ЄХБ, Міжнародного центру батьківства.

Партнери: рекреаційний комплекс «РестПарк», ресторан «Шоу Базилік», кав'ярня-пекарня «Франс.уа», грузинська пекарня «Сулі Гулі», піцерію «Фелічіта», ТМ«Двері Білорусії», ТМ «Рудь», ТМ «Еллен».

Читайте також: Лучан запрошують на модерністичну прогулянку Центральним парком

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024