У ЖК «Сіріус» продають два останніх таунхауси

23 Травня 2018, 10:18
ЖК «Сіріус» 7347
ЖК «Сіріус»

У ЖК «Сіріус», що зводить Будівельна компанія «Інвестор» біля Луцька, пропонують купити два останніх таунхауси вартістю 53 тисячі доларів США. Покупець стане власником чотирикімнатного двоповерхового туанхаусу площею 137,64 кв. м.

Про це повідомив сайт «Перший».

ЧИМ ОСОБЛИВИЙ ТАУНХАУС?

Майбутнім мешканцям пропонують повністю облаштований комплекс: озеленена територія, вимощена бруківкою, зовнішнє освітлення, для маленьких жителів тут зроблять чудовий дитячий майданчик, в’їзд на територію комплексу – з обмеженим доступом для автомобілів (пульт-шлагбаум).

Не менш важливим є й те, що таунхауси «Сіріус» зводять за останніми сучасними технологіями та використовують найкращі будівельні рішення. 

Таунхауси ЖК «Сіріус»
Таунхауси ЖК «Сіріус»

Отже, ГОЛОВНІ ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТАУНХАУСІВ:

  • Плоска покрівля, покрита полімерною мембраною.
  • Фасад утеплений пінополістирольними плитами та мінеральною ватою, а також пофарбований якісною декоративною фарбою Baumit.
  • Металопластикові вікна, зроблені за спеціальною технологією – «теплий монтаж», з п’ятикамерним профілем WDS 500 із двокамерними склопакетами з енергозберігаючим напиленням зовнішнього та внутрішнього скла.
  • Металеві вхідні двері з МДФ-накладкою, вогнестійкі Е1. 
  • До кожного таунхаусу проведені Інтернет, телебачення та сигналізація.
  • Двоконтурний газовий котел (ККД 96 – 100%). 
  • Металеві радіатори опалення «Kermi»
  • На першому поверсі, у кухні, санвузлі та ванній кімнаті, а також на другомму поверсі у ванній кімнаті – тепла підлога.
  • У таунхаусі є центральне водопостачання, газопостачання, всі електричні та каналізаційні мережі.

Вікна встановлені за особливою «теплою» технологією
Вікна встановлені за особливою «теплою» технологією

ПЕРЕВАГИ ПЛАНУВАННЯ:

У таунхаусі є велика кухня, простора ванна кімната, своя гардеробна, зручний та місткий хол, прекрасна тераса, величезна вітальня, дві спальні та робочий кабінет.

План першого поверху
План першого поверху

План другого поверху
План другого поверху

3D-макет ЖК «Сіріус»
3D-макет ЖК «Сіріус»


До слова, такого типу об’єкт – ЖК «Струмочок» – Будівельна компанія «Інвестор» вже здала в експлуатацію кілька років тому. Це 30 таунхаусів та 10 котеджів, які вже заселили та облаштували мешканці.

«Смак» життя  в таунхаусі можна відчути, лише спробувавши. Бажання мати мінімум сусідів і шматочок землі манив нас завжди, саме тому і обрали житло у Струмівці. Тут надзвичайно добре: помешкання за межами міста, цілодобова охорона, ранкова кава, сніданок на терасі та безліч інших переваг.

Рекомендую усім саме такий вид житла, бо він вартує приблизно стільки ж, як і квартира такого ж габариту», – розповіла директорка магазину a.Tan, яка мешкає в таунхаусі у ЖК «Струмочок», Ірина Пасічник.

До слова, нещодавно студенти ЛНТУ, які беруть участь у конкурсі «Король та Королева», зробили фотосесію на території ЖК «Струмочок».

Таунхауси у ЖК «Струмочок»
Таунхауси у ЖК «Струмочок»

Окремі входи
Окремі входи

Цивілізований вигляд
Цивілізований вигляд

Читайте також: ЖК «Сіріус»: зводять другу секцію таунхаусів

Якщо вас зацікавила пропозиція, телефонуйте за номером: 096 030 20 10, або звертайтесь до відділу продажів за адресою: м. Луцьк, вул. Коперника, 13в.

Переглянути детальну інформацію про ЖК «Сіріус» можна на сайті: www.investor.lutsk.ua

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром