Сергій Бабкін стане Дракулою у Луцьку

25 Травня 2018, 03:00
Сергій Бабкін у ролі Дракули 1820 Джерело: Facebook
Сергій Бабкін у ролі Дракули

На сцені театру луцького драмтеатру відомий музикант, актор і соліст групи «5'nizza» Сергій Бабкін перевтілиться в Графа Дракулу.

Вистава відбудеться 29-го травня, о 19:00.

Досить жорстка інтрига, адже ми всі знаємо улюбленого артиста, як романтичну, зворушливу, добродушну особу, а тут - Дракула! А його дружина, Сніжана Бабкіна, стане потенційною жертвою вампіра!

Театр «Прекрасні квіти», де служить чудова пара Бабкіна, створив виставу-перформанс «DRACULA», як гостро-емоційну пластичну розповідь про проживання самотності, яке у кожного своє і для кожного неминуче.

«Прекрасні квіти» кажуть, що «DRACULA» - самий відвертий з їх експериментів, і, напівжартома, називають такий театр «анатомічним», натякаючи чи то на ретельне препарування почуттів - до каркаса, то чи на спроби осягнути перипетії життя після смерті. В експериментальній постановці, як і в класичній версії, тонко змішуються гротеск і лірична драма.

Завдяки пластичним етюдам, музичним і світловим рішенням, реквізиту, костюмам і, звичайно ж, таланту акторів вистава вийшла чудовою, розкутою, чуттєвою, сексуальною, що лякає і захоплює.

На сцені так само приймають участь: Артем Вусик, Денис Чмельов, Оксана Черкашина, Ігор Ключник.

Читайте також: У Луцьку стає все важче знайти житло для оренди

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024