Луцьких тинейджерів запрошують у табір «Хорунжий»

04 Червня 2018, 14:00
Запрошують у табір 3654
Запрошують у табір

Впродовж червня на Волині діятиме молодіжний освітній табір «Хорунжий» безкоштовно.

Про це інформує прес-служба Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Луцьку.

За інформацією, в таборі буде неформальна освіта, сплав на байдарках пейнтбол, спортивні ігри, заняття з першої домедичної допомоги, заняття з виживання в екстремальних умовах, пісні біля вогнища та ще багато різноманітних цікавинок.

У червні проведуть чотири табірні зміни: першу – з 4 по 10 червня, другу – з 11 по 17 червня, третю – з 18 по 24 червня та четверту – з 25 червня по 1 липня.

Організатори зауважують, що кількість місць обмежена. Аби взяти участь у таборі «Хорунжий», потрібно зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/TABIR

Умови участі: вікова категорія учасників від 14 до 18 років, які повинні дотримуватися внутрішнього розкладу заходу та відвідувати всі заняття, які зазначені в програмі. Окрім того, в таборі функціонуватиме заборона: не можна буде палити та вживати спиртне, адже за це учасники повинні будуть достроково покинути табір. Також потрібно мати меддовідку (форма № 079/о) та страховку на період заходу.

Проживатимуть учасники в приміщенні. Їх також забезпечать харчуванням, душем та електроенергією.

Організатори заходу: Міністерство молоді та спорту України спільно з Управлінням освіти, науки та молоді Волинської ОДА, КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк» та ГО «ВМР «Національний Альянс».

Стежте за новинами на Facebook-сторінці: http://bit.ly/Horunzhij_FB. А додаткову інформацію можна дізнатися за телефоном: 097 65 28 123.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром