«Нескорені» привезли до Луцька «золото»

22 Травня 2018, 11:22
Волиняни перемогли в футбольному турнірі 1879
Волиняни перемогли в футбольному турнірі

Волиняни брали участь в першому футбольному турнірі «Кубок Нескорених».

Фінал відбувся 19 травня в місті Києві.

У «Кубку Нескорених» змагалися команди з п’ятьох областей (Волинської, Кіровоградської, Івано-Франківської, Рівненської, Черкаської) та м. Києва.

Футболісти з Волині у груповому турнірі перемогли команди з Кіровоградської і Черкаської областей відповідно з рахунком 5:1 та 2:1, а у фінальній зустрічі перемогли команду з міста Києва з рахунком 6:1.

Волинську команду представляли Олександр Бадзюн, Артур Булат, Богдан Гордіюк, Віталій Дячун, Леонід Єфремов, Павло Ковальський, Михайло Ришневський, Павло Солоха, Руслан Ткачук, Олександр Хвещук та Володимир Юхимюк.

Після всіх фінальних ігор перше місце зайняла команда ФК «Волинь Yes». Вона в боротьбі з суперниками здобула впевнені перемоги у футбольних протистояннях і виборола Кубок. Його вже привезли до Луцька.

Всім командам-учасникам вручили сертифікати на відвідування матчів Національної збірної команди України з футболу, які відбуватимуться невдовзі.

Проте основною нагородою для переможців «Кубка Нескорених» було запрошення на фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, який пройде в Києві 26 травня.

До слова, «Кубок Нескорених» – це Всеукраїнський турнір, учасниками яких є ветерани бойових дій і теперішні військові Збройних Сил України, службовці сектору безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань, які отримали поранення, контузії, каліцтва внаслідок виконання службових обов’язків у зоні проведення бойових дій на Сході України.  

Читайте також: Перша поразка Луцька: огляд 15-го туру чемпіонату Волині

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром