Обранець громади вважає, що місце «вчителя» депутатів – на смітнику політики

31 Березня 2016, 17:51
2196

Депутат Євген Ткачук назвав лектора Андрія Осіпова зрадником та Іудою і висловив недовіру щодо його непрофесійних підходів у навчанні обранців громади.

Про це Євген Ткачук заявив під час сесії міськради у четвер, 31 березня.

Він обурився, що навчання, які на початку місяця проводили для депутатів у приміщенні ЦНАПу, проводив обранець громади минулого скликання Андрій Осіпов.

«Я особисто не проти будь-яких навчань для депутатів, якщо вони спрямовані на користь громади у майбутньому. Але чи має він право вчити будь-чого депутатів, при цьому у минулому зганьбивши себе на цій посаді. Це людина, яка зрадила свою політичну силу, клятву на Біблії, як озвучив депутат чотирьох скликань Василь Гриб, є зрадником і Іудою і йому місце – на смітнику політики», – виголосив Ткачук.

Депутат також зазначив, що «так званий лектор» під прикриттям навчання почав критикувати депутатів шостого скликання міської ради.

«Розумію, що лучани, зробивши восени свій вибір, поставили на місце фігуранта і закрили йому доступ до органів місцевого самоврядування. Але для чого нам, новим депутатам, слухати непрофесійні підходи, коли так званий потішливий сатирик-лектор, сам не ставши депутатом, їх навчає», – вважає Євген Ткачук.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром