Холостяк познайомив лучанку з батьками

19 Травня 2018, 10:59
Хвилююча зустріч 3023
Хвилююча зустріч

Учасницю шоу «Холостяк», лучанку Іванну, Рожден Анусі познайомив зі своїми батьками у черговому випуску.

Про це пише ІА ВолиньPost.

Одинадцятий випуск шоу «Холостяк» 8 сезону вийшов 18 травня на телеканалі СТБ. Головний герой романтичного проекту українського телебачення артист, композитор і саунд-продюсер Рожден Анусі намагається знайти свою любов на проекті, а дівчата намагаються перевершити суперниць і стати єдиною. Восьмий сезон романтичного реаліті наближається до фіналу. На одинадцятому тижні залишилося тільки три учасниці, серед яких Іванна з Луцька. 

Дівчатам належало пройти ще одне важливе непросте випробування – знайомство з сім'єю Рождена Анусі. Він познайомив дівчат зі своїми батьками.

Батьки Рождена живуть в Одесі. Вони прожили разом 25 років. На знайомство з дівчатами приїхала сестра холостяка, яка живе за кордоном. Мама Роджена дуже творча людина, а батько - наставник.

Першою в Одесу приїхала Іванна. Вона подарувала Рождену золотий горішок з символічним побажанням всередині. Рожден показав дівчині пам’ятні місця в його рідному місті - місце, де він склав свій хіт «Знаєш», студію, де він працював. Розповів, як він жив раніше.

Першою в Одесу приїхала Іванна
Першою в Одесу приїхала Іванна

 

А також він познайомив дівчину з Олексієм, з яким вони колись разом створили групу і читали реп. Рожден і два його друга з групи набили однакові татуювання з назвою їх гурту. Іванна розпитувала Олексія, яким був в дитинстві холостяк.

Іванна розговорилася і була дуже милою.

Іванна розпитувала Олексія, яким був в дитинстві холостяк
Іванна розпитувала Олексія, яким був в дитинстві холостяк

 

Мама Рождена здалася Іванні дуже стильною і милою жінкою, тато - мовчазним, а сестра - дуже суворою. Дівчина була готова до питань. Іванна з першого погляду здалася мамі дуже миловидною дівчиною. У момент паузи, Іванна почала таку ж мову, як і холостяк у неї в гостях.

Спочатку дівчина подякувала батькам Рождена за те, що вони виховали такого гарного сина, а потім за те, що вони погодилися з нею познайомитися.

Знайомство з батьками холостяка
Знайомство з батьками холостяка

 

Іванна сильно хвилювалася. Коли дівчина розповідала про свої дитячі мрії, вона сказала, що мріяла стати співачкою, юристкою. Дівчина працює перекладачкою польської мови, її невпевненість не сподобалася холостяку і його сім'ї. 

«Ти готова до дітей?», - задала пряме запитання мама 29-річного холостяка Лоліта. Крім каверзних питань, Лоліта підійшла до спілкування з потенційною невісткою по-жіночому хитро: вона підготувала психологічний тест для того, щоб зрозуміти, що за людина Іванна. 

У відносинах з Іванною холостяку завжди не вистачало відкритості дівчини. 

Іванна спробувала змінитися заради симпатичного їй чоловіка і стала набагато щирішою. Іванна здалася рідним холостяка розважливою, розумною, миловидною дівчиною, хоч і трохи закритою, але щирою.

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром