Герасимюка, Матвіїва і Троневича не звільнятимуть

30 Березня 2016, 15:29
1978 Джерело: volynpost.com

Депутат Павло Данильчук подав клопотання щодо звільнення чиновників, які, за його словами, не виконують відповідних обов’язків і своєю бездіяльністю привели місто до «застою».

Про це стало відомо під час сесії міськради у середу, 30 березня.

Павло Данильчук зауважив, що начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк, його заступник Ярослав Матвіїв та начальник відділу охорони культурної спадщини управління культури Петро Троневич перебувають на керівних посадах уже протягом довгого часу, проте з роками вони не вирішують поставлених перед ними завдань.

«Якщо ми вважаємо, що робота в плані архітектурного напрямку у місті в порядку, то, можливо, і не варто цього робити. Але в питаннях архітектури, думаю, що у нас повний застій. Відділ треба або переформатовувати, або ліквідовувати, бо там нічого не робиться», – зазначив Павло Данильчук.

Проте така пропозиція викликала супротив обранців громади.

«На моє переконання, до багатьох чиновників є питання. Але ставити так категорично питання про їхню діяльність можна буде хіба після звіту. У будь-якому випадку це компетенція міського голови», – вважає депутат Андрій Козюра.

Проти ініціативи виступив й депутат Ігор Поліщук. Він зазначив, що зауваження до керівників, безумовно, є, але потрібно дати їм час, щоб вони могли напрацювати якусь концепцію розвитку. У підсумку за проект рішення проголосувало лише сім депутатів.

Коментарі
31 Березня 2016, 11:19
Ну, звісно, вони ж там козюрать всі разом....
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром