Лучан з наркотиками ловили у ботанічному саду

18 Травня 2018, 20:31
Наркотики у Луцьку 1895
Наркотики у Луцьку

Поліцейський та нацгвардійці зуміли виявити громадян з наркотичними речовинами навіть у темряві ботанічного саду.

Хлопця, що мав при собі наркотичні речовини, зловили і доставили до міського відділу нацполіції у четвер, 17 травня. Про це ідеться у повідомленні на сторінці Військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України у Facebook. 

Як описують самі нацгвардійці, група швидкого реагування патрулювала місто, коли вони звернули увагу на неосвітлену частину ботсаду. Там сиділа компанія молодих людей. Правоохоронці намагалися непоміченими підійти до групи. 

Як тільки молодики їх побачили, один із них почав швидко вивертати кишені. Порушника вчасно зупинили і затримали. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Ті під час огляду з'ясували, що у хлопця при собі були рослинні наркотики. 

Правоохоронці розповідають, що поведінка затриманого одразу викликала їхню підозру. На зауваження та вимоги нацгвардійців, однак, затриманий реагував спокійно та виконував все, що його просили. Вже після розмови з ним з'ясувалося, що хлопець має заборонені до вживання речовини. 

Його відправили у відділ нацполіції для з'ясування обставин.

Читайте також: Лучанин зберігав амфетамін у мобільному телефоні.

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром