«Промінь» у Луцьку таки лишився без парковки

18 Травня 2018, 19:14
Парковка у «Промені» 5209
Парковка у «Промені»

Договір про співпрацю між школою плавання та «ПРОМІНЬПАРКСЕРВІС» розірвали на засіданні виконкому у п'ятницю, 18 травня, повідомляє Перший

Спільну парковку на території міського басейну мали як його відвідувачі, так і лучани, що приходять у розважальний центр «Промінь». Парковку біля басейну облаштували, а поруч побудували спортивний та дитячий майданчики. 

Юристи стверджують, що договір про співпрацю украдали до 2041 року. Умови договору можна змінити тільки за згоди обох сторін, при цьому обов'язково складаючи письмовий документ, який і мають затвердити на виконкомі міськради. дострокове розірвання доголову також можливе тільки за взаємною згодою та відповідно до закону. 

З приводу припинення співпраці виступав заступник міського голови Костянтин Петрочук. Він наголосив, що парковка перебуває у користуванні міста. Члени виконкому зауважили, що голосувати за розірвання договору вони не можуть, адже таке робиться тільки через суд. Присутні у залі говорили про відверту політичну складову цього рішення. 

За скасування договору проголосувало 8 членів комітету
За скасування договору проголосувало 8 членів комітету

Проголосували за розірвання договору 8 членів виконкому. Директор розважального центру пояснив, що надалі вони розглядатимуть це питання з юристами. 

Читайте також: Рейдерство по-луцьки: як влада тисне на бізнес.

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром