«Чиновницьке хамство», ‒ депутат про роботу ЦНАПу

30 Березня 2016, 14:00
2535

Депутат міської ради Григорій Пустовіт назвав відповідь на свій запит до Центру надання адміністративних послуг чиновницьким хамством.

Про це йшлося на пленарному засіданні сесії міської ради у середу, 30 березня.

Григорій Пустовіт наголосив, що рішення, яке він виніс на голосування – технічне і стосується помилок у положенні про ЦНАП.

Проте депутата обурює те, як керівництво відреагувало на його зауваження. Зокрема він помітив, що в одному з пунктів положення не вистачало три слова. Через це він був абсолютно незрозумілим після прочитання.

«Ми пам’ятаємо, яке неякісне положення було у департаменті. У пункті було втрачено три слова. Маючи прекрасний центр, ми маємо недосконале положення. Я задав конкретне питання, а мені дали відповідь, яку я називаю чиновницьке хамство», ‒ розповів депутат.

Він вважає, що керівництво ЦНАПу повинне реагувати на зауваження депутатів. А відповідь на запитання вважає неповагою як до депутатів, так і до виборців.

Депутати міської ради підтримали проект рішення про внесення змін до положення про Департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку». 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром